Czy mi si? zdaje czy na tej tapecie stalker strzela do ameryka?ców ??
Wnioskuj? ?e to amerykanie gdy? posiadaj? M16A2 chyba oraz mask? pgaz te? usa.
Jak kto? znajdzie zdj?cie z mniejszym linkiem prosz? o poprawk?.
[warnbox]Prosz? - portals[/warnbox]
Czy mi si? zdaje czy na tej tapecie stalker strzela do ameryka?ców ??
Wnioskuj? ?e to amerykanie gdy? posiadaj? M16A2 chyba oraz mask? pgaz te? usa.
Jak kto? znajdzie zdj?cie z mniejszym linkiem prosz? o poprawk?.
[warnbox]Prosz? - portals[/warnbox]
No ja w stalkerze clear sky o turystach s?ysza?em tylko jeden raz, gdy kto? opowiada? jak przyjechali Anglicy i zamienili si? w snorki.
Mi si? wydaje ?e to bogaci Tury?ci ale nie wykluczam ?e to wojska Ameryka?skie.Tylko po co twórcy gry ich tam umie?cili ? Przecie? w grze nie pojawiaj? sie t bronie ani ci ludzie.
Tak, rzeczywi?cie strzela do ameryka?ców [sarkazm] Co z tego, ?e maj? M16? A jak Polacy u?ywaj? AK, to od razu Ruskie s??
Zreszt? skoro w grze nie by?o wojsk ameryka?skich, to chyba jasne, ?e to nie s? wojska ameryka?skie. Logiczne. A na plakacie promuj?cym STALKERa twórcy mogli umie?ci? wszystko. Dlatego umie?cili chi?czyka po lewej stronie i jakiego? amerykanopodobnego cz?owieka po prawej. A kole? w ?rodku bardziej przypomina Rosjanina, bo ma charakterystyczny kamufla?.
Widzia?e? kiedy? w stalkerze M16 ? Widzia?e? kiedy? tak? mask? ? Czy je?li GSC promuje gr? wkleja co? na odwal ? Ten kamufla? na pewno nie jest .. widzia?e? ruski kamufla? ?
Mamy tu trzy typu rosyjskiego kamufla?u ( panie zbyt ?adnie nie s? trudno )
W grze Czyste Niebo wyst?puje wojna frakcji, a ka?da frakcja jest chyba niejako zasilana z zewn?trz (takia Powinno?? u?ywa jedynie broni ze wschodu a Wolno?? z zachodu) wi?c to wojna o wp?ywy w zonie mo?e o to im chodzi?o
Dino, czy ty my?lisz, ?e wojsko ma na wyposa?eniu tylko jeden kamufla??
http://www.tridentmilitary.com/Russian.camouflage.htm
My?l?, ?e kamufla? green tiger pasuje to tego na obrazku.
Masz racj? ale w?tpi? ?eby “Wojskowy” biega? z ameryka?skim M16 i do tego z ich mask?. By? mo?e s? to Tury?ci ? Z Usa.
Szpiedzy i tyle ,chc? przej?c akta badawcze z strefy .
By? mo?e s? to Tury?ci ? Z Usa.
Aaa… no tak, bo tury?ci zwykle na wycieczki zabieraj? ze sob? M16 i maski gazowe xD
Kurd? ile razy w stalkerze mówili o turystach z za granicy. Je?li masz dost?p na wycieczk? to do ZONY musisz czyli mie? full kasy. Je?li masz kas? na tak? wycieczk? kupujesz bro? Ale mog? by? to najemnicy.
Zrobili?cie dyskusje która prawie zahaczy?a o sprzeczk?, a przecie? tapeta mog?a powsta? ot tak. Mo?liwe ?e kto? umie?ci? tam ameryka?skie maski przeciwgazowe itp. bo mia? taki kaprys.
Ale chodzi o ca?okszta?t. To nie tylko maska a M16 którego w grze nie ma. Czy?by wtopa ?
Chyba jak najbardziej niedopatrzenie.
Twórcy mogli zobaczy? jak?? prace grafików (pewnie by?y ich dziesi?tki) i ta im si? najbardziej spodoba?a.