Awatary

Chciałbym zrobić sobie jakiś fajny awatar Stalkerowski i tu pojawia się problem bo nie mam pojęcia czym go robić. Jest jakiś program do tworzenia, a może ktoś się tym mocno pasjonuje i wykonuje awatary setkami i można coś u niego zamówić piszcie moi drodzy hiihhi

Jeśli chcesz tylko zmniejszać to uzyj banalnego image resizer, a jeśli wiecej czynnosci to ja uzywam nero photoshop do wszystkiego starcza

Ok dzięki :].

Da się to zrobić np. za pomocą programów wymienionych powyżej.

Znaczy chodzi mi o to, żeby zmniejszyć ilość piksel bez ucinania kawałków avka. Da się to jakoś zrobić?

Większość współczesnych programów ma możliwość kompresji obrazu przy jego zapisywaniu. Takie programy to m.in. Paint.NET lub PhotoFiltre. Wysoką kompresję obsługuje format z rozszerzeniem .jpg.

Mam pytanie jak skompresować avka?

zeby cos takiego zrozumiec.

Bez przesady, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystko wiedział. Pozdrawiam.

aha xD
Bardzo wyrafinowany, aczkolwiek mój umysł nie był w stanie go pojąć
Krótko mówiac: jestem zbyt glupi zeby cos takiego zrozumiec.

na sztuce owszem

To miał być komplement Mr Golem :smiley:

a niby w jaki sposób się łapie? :light_bulb: Co go czyni impresjonistycznym? To, że jest lekko “rozmazany”?

Nie wiem ja się nie znam tylko wydumałem, że Fiedii o to chodzi, z pytaniami to racze do niego

na historii raczej nie bylo :light_bulb: a na sztuce owszem, w zeszlym roku. Impresjonizm chyba charakteryzowaly szybkie ruchy pedzla z tego co pamietam.

Na sztuce powinniście się o tym uczyć. Na historii też powinna być wzmianka o impresjonizmie.

a niby w jaki sposób się łapie? :light_bulb: Co go czyni impresjonistycznym? To, że jest lekko “rozmazany”?

Wydaje mi się, że twój avatar łapie się pod malarstwo impresjonistów , i to chyba zauważył Fiedia

lubię malarstwo impresjonistów, tu znajduję ten klimat

Wlasciwie to nie wiem o co ci chodzi :stuck_out_tongue_winking_eye: Mi tez sie podoba ten avatar i nie bede go zmienial :light_bulb: Postanowione.

nawet fajnie wyglada

To prawda, ja bym też nie zmienił, jest bardzo oryginalny. Twój awatar, podoba mi się.

Lubię malarstwo impresjonistów, tu znajduję ten klimat.

póki co to mi sie nie chce xD a moj avatar nawet fajnie wyglada i sie wyroznia xD

Bo stalkerowego nie moge znalezc / nie chce mi sie robic :light_bulb:

Możesz wyciąć z dostępnych prac w galerii.

Przeczytaj regulamin. Nie ma punktu dotyczącego rodzaju awatarów? Więc możesz mieć dowolny.