Opis
Mod dodaje jakże kochane zombiaki i kilku innych łotrów spod ciemnej gwiazdy,oraz kilka rozszerzeń broni.Może nie współpracować z innymi modami,wymagany patch 1.5.05
Autor
Natasha
Instalacja
W pliku fsgame.ltx zamień:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
Download
http://stalker.filefront.com/file/Basix\_GFXmCS;95188
A po moim paku modów po jednym dniu na wysypisku mam - jakieś 400 kg sprzętu - broń, granaty, kombinezony z 5 artefaktów i masę amunicji. Nie nadążam z jej sprzedawaniem :mrgreen: Minus - masa sprzętu więc łatwa kasa, plus? Bułat zdobyty w Kordonie :mrgreen:
jakoś po SoC wolę grać i poznawać mechanizm gry na zasadzie wojny frakcji i wędrowania swobodnego po zonie.
Dokładnie. Ja mam to samo. Cudem ruszyłem się z Wysypiska i Agropromu, a była taka fajna jatka. Ale cóż, siedziałem tam od 5 dni… :mrgreen:
jest no i sporo gratów można znaleźć jak ma się szczęście,
Bez modów jest też sporo granatów. Pamiętam, że na Wysypisku, po 4 dniach ogólniej gry miałem 35 granatów zaczepnych i 25 granatów F1 :mrgreen:
Wiesz… ja do elektrowni nie doszedłem ani razu - jakoś po SoC wolę grać i poznawać mechanizm gry na zasadzie wojny frakcji i wędrowania swobodnego po zonie. Mam teraz fajny komplet modów - niezła wojna między frakcjami jest no i sporo gratów można znaleźć jak ma się szczęście, może potem podam listę modów z jakich można coś takiego zrobić.
A tak to grę przechodzę do wejścia do Limańska po raz… 15? Chyba tak… Bagno i Kordon robię automatycznie, Wysypisko i Dolinę Mu też.. przez Agroprom przelatuje i potem już się bawię.
Ale dobra, koniec OT…
Trzeba się na coś zdecydować. Ja na Twoim miejscu bym dokończył grę na obecnym paczu, modzie, jeśli takowy posiadasz, przy drugim przejściu (jeśli będziesz chciał przechodzić) to zainstaluj najnowszego pacza, (pewnie wyjdzie jeszcze 1 000 000 łatek :mrgreen: ), jakiegoś dobrego moda, i wtedy możesz śmiało iść do Zony ![]()
Super… ja chyba już w CS nie będę mógł się nawet bawić, ponieważ co chwilę ato nowy mod ciekawy, a to bug, a to coś tam… ech i tak w kółko, już nawet nie wiem które zachowane savy są z czego i na jakich modach :mrgreen: :mrgreen:
Cóż, z tego co wyczytałem, to mod dodaje kilka nowych mutantów, m.in. zombie, oraz parę nowych broni. Ale jak jest na prawdę, to musimy się osobiście przekonać ![]()
Czy ktoś łaskawie napisałby co dodaje ten mod? Bo czytając ten temat głupieję…
miszmasz aż pozygać się idzie, nie dla mnie ![]()
W tym modzie zaobserwowałem równiesz lepszą balistykę pocisków.
…pordzewiała kupa nieszczęścia…
Te tekstury są z kolei ładne. Ale ja np. nie lubię komuś wpychać czegoś na siłę. Ma być ładne i profesjonalne.
Te tekstury broni i głównie otoczenia zostały wrzucone na siłę… Są szpetne i po co komu wyostrzone tekstury? Dlaczego nie nowe? Co to by zwiększyć rozmiar…
Może są szpetne a może nie,to jest kwestia gustu…,tak jak jednemu się będzie podobało świecące ostrze a innemu nie,ważne że są urozmaicenia w postaci potworów co już samo w sobie jest interesujące
Zainstalowałem i zacząłem giercować i pierwsze wrażenie-daje radę…a jeśli chodzi o szczegóły to można handlować wszystkim praktycznie i ze wszystkimi-można zbierać giwery i opychać każdemu napotkanemu,bez potrzeby latania do bazy…na starcie otrzymujemy podrasowanego Obokana z lunetą, tłumikiem ,podwieszanym granatnikiem i przerobionego na amunicję do Grozy,tudzież Wintara(natomiast podłe renegaty śmigają z kolei z Grozą przerobioną na amunicję do kałacha :shock: ).tekstury fajne,szczególnie jak podnosisz giwerę z ziemi-ubłocona,pordzewiała kupa nieszczęścia;zombiaki obecne-identyczne jak w Priboy Story,innych popaprańców na razie nie spotkałem
Te tekstury broni i głównie otoczenia zostały wrzucone na siłę… Są szpetne i po co komu wyostrzone tekstury? Dlaczego nie nowe? Co to by zwiększyć rozmiar…