BioShock 2 'Hunting the Big Sister'

8 minutowy trailer:
http://www.shackvideo.com/?id=14311

Ja grałem…całkiem dobry pomysł i bardzo przyzwoicie zrobiona gra,ale czy rzeczywiście zasługiwała na tytuł roku?.Na przegranym polu został m.in.Crysis.Zagrałem w nią raz i zapewne kiedyś jeszcze zagram,daje radę chodź nie jest to jakiś mój ulubiony tytuł.

Ktos z was gral w “jedynke” ?

Szkoda że jedynka mi nie idzie (nie próbowałem, ale wątpię żeby mi poszło) a co dopiero dwójka…Gra widziana z perspektywy big daddy’ego? Zapowiada się ciekawie…

Nic nie pisałem,bo wydaje mi się że każdy z forumowiczów jeśli nie grał to na pewno słyszał o grze która została grą 2007 roku…ale po części masz rację,można oprócz trailerów podrzucić trochę newsów,więc już to poprawiam:
W drugiej odsłonie Bioshocka, rozgrywającej się kilka lat po wydarzeniach znanych z pierwowzoru, ponownie wracamy do podwodnego miasta Rapture. Tajemnicza metropolia miała być swoistą utopią i rajem, w którym nauka nie jest ograniczana moralnością czy strachem. Już w pierwszej części szybko okazało się jak bardzo rozminięto się z tym celem. Tym razem podwodny kompleks zwiedzamy w skórze pierwszego stworzonego w niej prototypowego Big Daddy’ego, który musi zmierzyć się z nową szefową Rapture, czyli porywającą małe dziewczynki Big Sister. Jest ona jedną z Little Sisters znanych z poprzedniej przygody.

Może więcej informacji o tej grze? Dział “Inne gry” to nie tylko baza trailerów.