Panowie,jutro boks i Endrju na ringu…Wasze typy…wygra przez KO,przegra czy też wygra na punkty?
To ,że wygrał Pudzian akurat było rzeczą do przewidzenia…bo też i kogo miał za przeciwnika…umiejętności Pudziana zweryfikuje pojedynek z kimś z czołówki MMA ale HW…na chwile obecną przy pojedynku naszego strongmena z kimś pokroju Fiodor Jemielianienko jego szanse wyglądają mizernie.
A co innego miał mówić przed walką każdy się przechwala potem wychodzi co i jak mi podobało się jak Pudzian powiedział, że jest dumny z Najmana, że w ogóle stanął z nim walczyć.
Najman musiał być bardzo zdziwiony i ośmieszył się przed całą Polską. Zobaczcie wywiad na YouTube, gdzie mówi, że Pudzianowski nie ma szans w MMA. A najśmieszniejsze było to, jak Pudzian gonił Najmana i mu nakopał.
Oglądajcie walkę:
Zobaczcie też ten artykuł:
Nie oglądałem walki na Polsacie, bo tv u mnie w pokoju nie działa, ale przed chwilą obejrzałem na yt. Jednym zdaniem: To było szybkie i do przewidzenia.
Mariusz Pudzianowski wygrał dzisiejsze zawody MMA, powalając Najmana w pierwszej rundzie. Jego siła była przeogromna i gdyby walka potrwała jeszcze dłużej, zabiłby go na miejscu. Jestem pełen podziwu! A Najman był przekonany, że to on wygra.
Pudzian jak go trafi to koniec Najmnan nie ma się czym przeciwstawić bo bokser z niego marny.
Szczerze to mnie te sprawy nie interesują i kto wygra to dla mnie bez znacznia. Nie lubie takiego naparzania.
Dzisiaj na ringu staną Mariusz Pudzianowski i Marcin Najman. Kto wygra? Ja stawiam na Pudzianowskiego. Jego uderzenia są naprawdę mocarne, ale gorzej jest z ich szybkością.
Panowie,prawda jest taka że żaden polski bokser nie wzbudzał nigdy takich emocji jak nasz ciężki…te cholerne noce zarwane,pobudki o 4 rano i STRES …szczególnie jak ktoś oglądał na żywo Gołota -Bowie i ta huśtawka nastrojów,raz Bowie na dechach a za chwilę Endrju,następne rundy i Bowie całuje buty Gołego…ech to były czasy,albo Gołota-Sanders i krew sikająca na karty punktowe sędziów…(porażki taktownie przemilczam),jeden z najbardziej wszechstronnych bokserów wagi ciężkiej w ogóle, i nigdy z pasem na ramieniu,to jest dopiero fenomen
Rzecz jasna. Nie, spoko, nie mam nic przeciwko, na prawdę. ![]()
A czy to forum bokserskie? A czy my prowadzimy przerwy między walkami bokserskimi? Dobra, nie mam nic przeciwko.
Nie jest,ale jakby kolega zauważył jest to Hyde Park-obowiązuje tu dowolność wypowiedzi i tematów pod warunkiem że nie są obraźliwe,nie dyskryminują i nie są wulgarne…(a Ty jako moderator powinieneś być neutralny tak jak w dobrym rozumowaniu słowa sędzia,a to nie zawsze Ci się udaje),a nie oceniać wypowiedzi pod względem tego czy się Tobie podobają czy nie-interweniować możesz przy naruszeniu regulaminu a nie Twojego światopoglądu…ale rozumiem,młodość ma swoje prawa
..w końcu mam syna niewiele młodszego od Ciebie,jeśli Twój wiek jest taki jak w opisie rzecz jasna
Tutaj można dyskutować nawet o boksie.
Szczerze? Obstawiam na naszego Andrzeja Gołotę. Człowiek starszy już wiekiem, ale wierzę, że da radę.
A czy to forum bokserskie? A czy my prowadzimy przerwy między walkami bokserskimi? Dobra, nie mam nic przeciwko.
Może być ciężko. Ale ja wierzę w Andrzeja. Aha, i staraj się jakoś “normalnie” tytułować wątki
Akurat taki motyw jest przewodni na forach bokserskich i nie tylko,stąd zapożyczenie,…słowa często padające w przerwach między rundami walk Gołego z ust Lou Duvy
Może być ciężko. Ale ja wierzę w Andrzeja. Aha, i staraj się jakoś “normalnie” tytułować wątki ![]()