Ad.1 Nowa dopa wnosi lokacje, postacie i kwesty przy czym jest to pierwsza część zmian i będa jeszcze dwa dopełnienia dotycząće postaci ‘Błyskawica’ i lokacji ‘Jantar’
Aktualnie dodano 6 lokacji z których tylko Martwe Miasto jest ‘okablowane’ tzn. ma postaci i kwesty. Reszta na razie jest niedostępna. Postacie w lokacji MM maja swoje kwesty.
Ad.2 Nie wiem, prawdopodobnie tak bo zmiany dotycza również skryptów
Ad.3 Dope instalujemy NA CZYSTĄ SOLJANKĘ i zaczynamy nowa grę. Nawet jesli jakis ejw ruszy, to potem murowane kłopoty.
Nie wiem , czy dobrze zrozumiałem? Żeby zagrać w 14.08.2010 muszę założyć nową grę żeby pobawić się nowymi lokacjami i questami? Jeżeli tak, to raczej poczekam na wersję końcową Archary z full fabułą i może poprawioną statyką gry. Szkoda jednak niewysłowiona bo odwlekam zakończenie obecnych questów jak moment własnej egzekucji czekając na cud i kontynuację fabuły… :@:@:idea:
Niestety, nie ma takiej możliwości. Ze względu na skomplikowanie bebechów Soljanki i zmiany w wewnętrznerj ‘maszynerii’ nie będzie możliwe dostosowania starych sejwów do nowej gry. Za dużo jest istotnych parametrów gry zapamiętanych w sejwie.