Diablo III

Chyba większość z was zna tę grę. Dla tych co nie wiedzą to Diablo to hmmm… jeden z najlepszych H’n’S w historii. Nie wiem czemu, ale za każdym razem kiedy gram w Diablo 2 nie wydaje mi się nudne a inne gry H’n’S tak no może poza TQ, ale to inna historia. A o to próba możliwości nowego diabełka . Oceńcie sami.

Animacje demonów pod linkiem:
http://www.blizzard.com/diablo3/world/bestiary/thefallen.xml

Nie dlatego, że jest dosyć duża grupa ludu która bez multi tej gry nie kupi a nie kupią jej jeśli będzie płatny, bo można tak to kupić sobie WoW’a który kiedy wyjdzie D3 będzie(miejmy nadzieję)tańszy.
A zresztą mają tyle kasy z WoW’a ze D3 jest robione bardziej dla fanboy’ów niż masówki.

TY twierdzisz, że to jest głupie ale Oni pewnie myślą o sobie i nabijaniu kasy więc stwierdzenie, że to głupie raczej nie jest miarodajne w tej sprawie, bardziej przemawia to iż WoW jest wytworem tej samej firmy i wydaje mi się, że może być to samo choć popularność D2 zdobyło dzięki Bnetowi to jeżeli zrobią płatne może im zepsuć całość.

To by było głupie nawet bardzo, a oni głupi nie są. Jestem pewien, że multi będzie darmowy.

Battlenet to jest teraz i jest darmowy nie wiadomo jak wymyślą z nową częścią bo pewnie jak Wow więc jeżeli to się potwierdzi to podziękuję kolegom

Multi to będzie chyba Battlenet.
Co do zdjęć bardzo mi się podoba pomysł z runami i to będzie dobre rozwiązanie.
Ach tak mam 2 pytania:

1. Jakie będą inne klasy oprócz Barbarianka(Barbarzynki?), Szamana(Szamanki)?
  2. Od ilu lat będzie ta gra?

Porcja screenów dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, jak wyglądać będzie Diablo III:

Zapowiada się nadzwyczaj ciekawie. Efekty wyglądają znakomicie przy takim mrocznym klimacie. Patent graficzny zmienił się nie do poznania. Twórcy szykują prawdziwy hit i miejmy nadzieję, że będzie on przełomowy w tej serii.

Pewnie tak chyba, ze multi będzie płatne to nie

:mrgreen:
Zamierzacie kupić D3?

Diablo to hack’n’slash RPG.

Pod tym się podpisuje wszystkimi kończynami

Widok nie świadczy o rodzaju gry, w przypadku RPG.

5 lat temu może nie, ale teraz.

Hmm… Lata też nie grają roli. Rodzaj gry nie zmienia się co jakiś czas - Elvis Scatter

Tak ale bez odpowiedniego rozkładu umiejętności oraz statystyk ukończysz normal i potem zginiesz marnie wiec chyba większość przemawia za RPG, w tej grze najważniejsze są umiejętności oraz dobór sprzętu, coś wiem na ten temat grałem około 5 lat teraz mam okres odstawienny.
Twój link i tekst tam zawarty twierdzi, że H’n’S należy do RPG czyli obaj mamy rację.

Widok nie świadczy o rodzaju gry, w przypadku RPG. Diablo to hack’n’slash RPG.
Zapraszam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hack\_and\_slash

Widok taki jak jest w Diablo(nie pamiętam nazwy) to już świadczy o H’n’S no może oprócz FO 2 i 1. Grał w to ktoś z was dłużej tzn. przeszedł grę?

W Diablo z tego co wiem idziesz i rozwalasz, dlatego jest to swoisty hack’n’slash, ale posiada elementy RPG.

A seria Diablo nie jest przypadkiem klasykiem RPG??