Oddałem plecak Myśliwym w Czerwonym lesie i dostałem info o plecaku dla Kła. Mam iść prosto do paleniska a potem szukać przy zbiorniku, przeszukałem okolicę koło obozowiska z ogniskiem i skrzynką koło krateru i nic nie znalazłem. Może coś podpowiecie?
Nie całkiem tak …idź koło paleniska prosto w głąb lasu ..tam jest czołg. Po drodze krąży parę snorków. W pobliżu czołgu znajdziesz dokumenty dla Kła.
To jest błąd w tłumaczeniu (wcale się nie czepiam) tank jest przetłumaczone jako zbiornik a powinno być jak czołg też miałem ten problem
Któryś już raz z kolei dzięki Panowie, to mogło mnie kosztować nadwyrężenie cierpliwości, bo sądziłem że plecak wpadł w tekstury… Teraz już jest po meczu i mogę znowu zagłębić się w Zonę, idę do tego czołgu Mużyki.
Oo, to jest informacja… W czasie tłumaczenia nie byłem peny czy chodzi o zbiornik czy o czołg. Teraz już wiem, że miał być czołg. Musze to odszukać i zmienić… Jesli ktoś byłby uprzelmy zrobić screena z jakims tekstem dotyczącym tego czołgu…
Rzeczywiście “tank” można też kojarzyć ze zbiornikiem, tylko taki nie poprawny militarysta jak ja nie wpadł na to wcześniej ![]()
Udało mi się zrobić tego screena:
Gdzie są dokumenty dla Kła w Czerwonym Lesie? Pisze, że koło paleniska, nie mogę znaleźć.
http://www.stalkerteam.pl/Thread-Dokumenty-dla-Kła
Studiuj forum korndddd, znajdziesz wiele przydatnych odpowiedzi.
Cholera, nie zauważyłem że taki sam temat już był ![]()
![]()