Error przy zaczyaniu nowej gry

FATAL ERROR

[error]Expression    : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
[error]Function      : CALifeSpawnRegistry::load
[error]File          : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
[error]Line          : 167
[error]Description   : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!

stack trace:

Gra wywala do windowsa podczas zaczyania nowej gry na poziomie trudności Stalker. Proszę o pomoc

Czy dzieje się to na innych poziomach ..jeżeli nie to graj na jednym z nich …ten mod to minimum weteran
Jeżeli nie pomoże , coś źle jest zainstalowane…napisz co dokładnie instalowałeś po kolei

1. Cień Czarnobyla w wersji 1.004
  2. Soljanka z 19.04.10
  3. Dopełnienie z 14.08.10
  4. Patch z 20.08.10
  5. Patch z 03.09.10
  6. Polonizacja RC3
    7.Pack Textur od portalsa
  7. Shadery Sky4CE v2.0
  8. No time for task’s
    zaczęcie gry na weteranie nic nie dało
    Ale ja już nie wiem bo w tym okienku które pokazuje się po crashu gry piszę coś takiego :
    XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module “C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll” at 001B:00E47D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)
    Co by wskazywało plik xrCore.dll jako powód błędu. Ale ja się nie znam na tym.

W Pobieralni/ temat dodatki/ jest ten pliczek spróbuj go zmienić …Na twoim miejscu najpierw uruchomiłbym czystą Soljankę i jeżeli chcesz grać z Dopą nie pchać do niej niczego. Dopa to świeży produkt i niekoniecznie wszystko do niej pasuje. Uruchom czystą Soljankę.Jeżeli czysta się uruchamia to znaczy ,że jest problem po stronie któregoś z dodatków.

Do dopy nic nie pasuje - autozapis - są kłopoty, spawner - czasem wywala, więc i reszta pewnie też będzie sprawiać problemy. Sama dopa jest mocno niedopracowana jeszcze - kupa bugów.

Ale jeśli instaluje solyanke bez dopa to jakie patche mam instalować i aktualizacje bo z tego co widzę to wszystko jest już na dopa
Edit: Aaa, to instaluję solyankę spolszczenie ewentualnie jakieś dodatki i pykam ? Dużo tracę z tego dopa i patchy ?

1.STALKER Cień Czarnobyla + patch 1.004
2.Narodnaya Soljanka 19.04.2010 /gamedata/
2a. Podmiana xrGame.dll w katalogu bin (jest w DZIALE /POBIERALNIA/SPRAWDZONE DODATKI na forum)
Jeżeli ktoś chce grać w starszą wersje nakłada na to polonizację RC2…i nic więcej.
Ostatni patch jest zintegrowany z tłumaczeniem. Trzeba tylko koniecznie podmienić xr.dll
Nie tracisz dużo są dodane nowe lokacje ,ale na razie puste i jest tylko parę kwestów dodanych w Martwym Mieście , ale są nowe patche. Nie testowałem nie mogę powiedzieć na razie o jakości DOPY …ale lada dzień, może wyjść patch który uzupełni całość więc nie wiem czy warto zacząć starszą wersję…zwłaszcza ,że będzie konieczna nowa gra by zacząć dopę.
Jeżeli masz problem z xr.dll daj znać…