FileFront.com zawiesza swoją działalność

Jeden z największych, a kto wie, czy nie największy serwis o grach, bogaty w aktualności, dema, hosting plików i największy zbiór modyfikacji do gier zawiesza swoją działalność. Oznacza to wielki kryzys wśród graczy z całego świata.

Administracja FileFront:

Z przykrością informujemy was, iż z dniem 30 marca br. jesteśmy zmuszeni zawiesić działalność serwisu FileFront na czas nieokreślony z uwagi na sytuację ekonomiczną.

http://filefront.com

No nareszcie serwis został w pełni ogarnięty. Pojawiły się nowe pliki, a administratorzy wzięli się do pracy, ale prędkość pobierania nadal dobija.

Przynajmniej chyba największy serwis FF został :].

Na to wygląda.

Czyli wskrzeszenie?

Często zaglądam na FileFront i czasami linki są, a czasami ich nie ma, znikają też niektóre tabele. Jeśli był to żart, to dowiemy się o tym prawdopodobnie jutro. Przywrócone zostało forum, pojawiło się tam wiele zażaleń i oburzeń, nie obyło się jednak bez wyzwisk i wulgaryzmów.
EDIT:
Serwis FileFront został wykupiony przez pierwotnych założycieli strony i nie zostanie on zamknięty, jak to wcześniej zapowiedziano. Nie ma to nic wspólnego z dniem Prima Aprilis - podkreśla administracja FileFront. Wszystko wróciło na swoje miejsce, a ekipa odzyskała swoje przywileje.

Czy nie wspomniałem w 2 swoich postach w tym temacie ze zamknięcie filefront`a to ściema ??

Moje słowa właśnie się spełniły filefront wraca !!

A oto dowód

Wszystkie pliki wróciły na swoje miejsca.

LINK: >>FILEFRONT<<

Ten servis jest tak duży że mogą go po kolei wyłączać.

Brakuje bo nikt się nie domyśli ze linki na głównej stronie filefronta dalej działają, no cóż ja się nie dałem nabrać na to ze zawieszą swoją działalność.

Oficjalna strona stalkera serwisu FileFront to stalker.filefront.com, to tam właśnie brakuje tych linków.

Jeszcze coś przemawia za tym ze to ściema, gdyby zamykali serwis to by wyłączyli 30 a nie zostawili stronę jeszcze na kila dni.

EDIT:

Na 100% zamknięcie filefronta to ściema oto dowód:

Link: >>S.T.A.L.K.E.R FileFront<<

Można stad ściągać pliki.

Nie sprawdziłem wszystkich plików bo to za dużo czasu by zajęło, ale te co sprawdzałem to działają i da się ściągnąć.

Pierwszy Kwietnia się zbliża a filefront dalej jest. Drugiego okaże się że to by największy żart na pryma aprylis jaki mógł nam zrobić filefront.

To bardzo bym się cieszył.

Pierwszy Kwietnia się zbliża a filefront dalej jest. Drugiego okaże się że to by największy żart na pryma aprylis jaki mógł nam zrobić filefront.

Nawet ja, który słabo po angielsku piszę, zacytuję kolegę

I always like the FileFront

, ponieważ będzie szybciej.

Z serwisów zniknęły kategorie lub raczej linki do plików, administratorzy nie mają dostępu do swojego panelu, a moduł PotD (zdjęcie dnia) nie jest już aktualizowany. Zbliża się 1 kwietnia, a strona nadal istnieje.

Ładnie pożegnanie. Ja go nie mogłem przeczytać bo nie widziałem gdzie jest w tym linku.

No ładnie Elvis czułe pożeganie bym powiedział :wink:
I always like the FileFront. Damn. I can’t believe this. No more mods on this site - no more files - no more videos and… nothing more. Someday, and that day may never come, FileFront will come into anew existence . Time to say goodbye. I will always remember about this site. And I am keeping my fingers crossed .

Mnóstwo danych pójdzie się walić, a linki do modów staną się nieaktualne :frowning:

może zrobią coś podobnego na serwerze np. europejskim

http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?p=5998#5992

Jak mówisz, że był problem z amerykańskim prawem, to może zrobią coś podobnego na serwerze np. europejskim. myślę, że tak definitywnie to nie zniknie tylko przy ewentualnej przeprowadzce może się trochę rzeczy pogubić.

Nie bardzo rozumieniem do czego ten link?

Jako użytkownik miałem obowiązek napisać krótkie pożegnanie:

http://stalker.filefront.com/potd/103485

Wyraźnie zaznaczone dwukropkiem, poza tym mogłeś sprawdzić zawartość i już byś wiedział, chyba że angielski kuleje :lol: