Flary przed emisjami?

Czy też zauważyliście że gdy dostaniecie komunikat o emisji to chwile potem pojawiają się flary na niebie? Nagrałem jedną, zaraz wrzuce na Juł tjuba.

Nie ma takież możliwości, ponieważ do niczego by się nam nie przydały.

A czy my też możemy sobie takie flary załatwić?

Flara czy raca, nieistotne. Ma wskazywać kierunek miejsca kluczowego, w tym przypadku łodzi “Skadowsk”.

Na inny forum uznano to za UFO.

Też to zauważyłem, wystrzeliwane ze Skadowska.

Zawsze tak jest, przynajmniej na Zatonie.

Ja gram już czwarty raz w zew prypeci ale tylko raz taką flarę widziałem w grze.

Grałem w zew tyle razy a nigdy tego nie widziałem

Ja widziałem kilka razy ale myślałem że to jakaś anomalia wywoływana przez emisje.Nawet do głowy mi nie przyszło że to flara.Moim zdaniem to nie jest zbyt podobne do flary.

Jakoś nie rzuciło mi się to do tej pory w oczy. Nie wiedziałem że jest taki mechanizm w Zewie.

Ano jest coś takiego. Przed każdą emisją ze Skadowska są wystrzeliwywane flary. Prawdopodobnie miały wyglądać jak te w CS w Limańsku (widać je tylko w nocy). Skrypt, który je ‘wystrzeliwywuje’ jest identyczny z tym z CS. Niestety spece z GSC coś skopali i te w CoP nie świecą i nie da się tego naprawić. Pozostały tylko widoczne particle.

Po drugie nie patrze w niebo a jak mam info o emisji to szukam szybko bezpiecznego ukrycia. Tak więc flary są tylko dodatkiem który nie działa tak jak powinien.