Freeplay mod 1.1 - bugtrap

witam
mam problem z freeplay modem częste bugtrapy podczas gry i przy przejściach do innej lokacji. Używam również all upgrades moda(ten co daje wszystkie ulepszenie u mechaników).
Poza tym mam czasem bluescreeny(chyba nie musze tłumaczyć co to takiego), co przed wgraniem moda wogóle nie miałem.
Pozdrawiam.

Dalej to samo po przejściu głównego wątku, a grałem od począdku. Z początku jest dobrze, problem rozwija się dopiero w czerwonym lesie.

A powinieneś właśnie rozpocząć grę od nowa. Mody wprowadzają istotne zmiany, więc błędy mogą być nieuniknione.

Nie, jadę na moich starych sejwach.

A czy w ogóle rozpocząłeś grę od nowa?

na wersji 1.5.05 jest tak samo, lecz zauważyłem że bugtrapy wyskakują PO przejściu głównego wątku, wracając z elektrowni do poprzednich lokacji, a przed wątkiem nie mam żadnych problemów.

pytanko, jak ty rozszyfrowujesz tego loga?

Patrzę w pole “Arguments”.

[error]Arguments     : LUA error: ...k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\state_mgr.script:172: C stack overflow

Drugim istotnym polem jest “Description” - bez niego daleko nie zajdziemy i prawdopodobnie nie znajdziemy przyczyny.

Elvis, pytanko, jak ty rozszyfrowujesz tego loga?

Błąd stoi jednoznacznie po stronie technicznej, jednak nie jestem w stanie określić co jest jego przyczyną. Oba mody działają poprawnie na wersji 1.5.05.

to chyba ten log:

*```
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: …k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\state_mgr.script:172: C stack overflow

Podaj najpierw log z błędem.