Co to jest i jak dziala bo moj chyba niedziala
Z tego co czytałem, służy do przyciągania przedmiotów a potem rzucania ich z duża siła. Poćwicz na czymś.
Można na przykład wyciągać artefakty z anomalii,ale pierwsze słyszę by grawigun był w soljance.Ten sprzęt dostajesz od doca w Tajnych ścieżkach.
Prawie jak w HL2 ![]()
Grawikarabin jest w nowej (z Dopą) soljance
Zatem Gordon Freeman + gravigun + łom = ?
Grawikarabin jest w nowej (z Dopą) soljance
No to gramy w Half-live 2 …przegięcie , ale za to skuteczna broń przy braku amunicji…![]()
Znalazlem w bunkrze monolitu w labiryncie razem z sejfem dla gornika
Możesz zrobić screena jak wygląda?
Mogę zrobić, ale nie wiem jak wstawić.Nigdy tego nie robiłem…
dobry byłby do złotej rybki Kosti niestety przemieszcza tylko martwe przedmioty ,na żywe mutki nie działa za to zwłoki psa poleciały chyba w kosmos.Od ducha dostałem szybkostrzelny Gauss, ale to chyba było w starszej solance.Niesamowita giwera.
Na fotce w linku …grawi ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
Broń na fotce to przecież to Gravity gan z Half-life2. Dobre sobie mamy Gordona ,mamy i jego giwerę. Brak tylko tych dużych zielonych chrząszczy mutantów mieszkających pod ziemią…![]()
Zatem Gordon Freeman + gravigun + łom = ?
Łom mozna kupić u Freemana w Barze. Będzie do kompletu ![]()
Za pomocą tego graviguna możemy w łatwy sposób tworzyć anomalie. Wyrzucamy artefakt na ziemię, następnie przyciągamy go gravigunem i rzucamy z dużą siłą. W miejscu wybuchu stworzy się anomalia.
Często używałem tej broni w H-L 2, jest świetna gdy nie mamy amuniaji a pełno przedmiotów do rzucania.
Jeszcze jeden schowek jest w Martwym Mieście: