Witam was Stalkerzy
Forum nam ostatnio apokaliptycznie wymiera… w tym temacie napiszcie jakie macie hobby- ciekawe czy nie, piszcie, będzie o czym popisać ![]()
Do tarcz, ale nie z wiatrówki ![]()
Jest tego trochę, jak chcesz to ci link prześle do strony koła ;] Ale dobra bo >offtop<…
Ile już ludzi umordowałeś ?
Chyba że z wiatrówki do tarcz ![]()
Fajny ten czołg… A ja interesuję się bardziej szturmowo-karabinową częścią militarii
ale nie za szczegółowo… a poza tym uprawiam strzelectwo sportowe- czyli strzelam ![]()
Interesuje się webmastęrka, kinematografią, stalkerem. Prowadzę własny portal/forum o kinemtagrafi, gdzie można dowiedzieć się jak powstają najciekawsze efekty specjale oraz są modele 3D do wykorzystania przy produkcji filmów. Niedawno otworzył i jak na razie mały ruch jest. Link w moim profilu.
Dopiero się o nim dowiedziałem o nim od Ciebie . Bardziej interesuje się bronią palną niż bronią pancerną , stąd ta niewiedza o tym pojeździe. Obejrzałem sobie jednak film oraz poczytałem o nim. Mi osobiście się podoba. A szczególnie to, że jest to POLSKI produkt, a nie jakaś kopia zagranicznego sprzętu. Patrząc na film wywnioskowałem, że jest bardzo zwrotnny, wyposażony w nowoczesne technologie, a także , że można z tego zrobić czołg, transporter, pojazd medyczny i tak dalej. Uważam, że pojazd zasługuje na wielkie uznanie, ponieważ jest to bardzo dobry i nowoczesny sprzęt.
A jak już o militarysty-ce to pewnie wiesz już że Polacy zbudowali sobie czołg :Dokoło 5 miesięcy temu - Anders
Co o nim sądzisz ?
Mnie interesują szeroko pojęte militaria, survival i inne rzeczy powiązane z tymi tematami.
Ja interesuję się militariami oraz stalkerem
Ostatnio zaciekawiły mnie religie ![]()
Jeszcze chyba nie odkop… ale dobra. Ja lubię śmigłowce RC, wszystko co z katastrofą w czarnobylu związane(w tym stalkera) i samoloty.
Moding , Komputery ,rowery , Machanka ![]()
Prosto napisane ![]()
Moding , Komputery ,rowery , Machanka
Prosto napisane
Co to jest machanka?
Ja interesuję się Stalkerem ,militariami, sportem i oglądaniem filmów ![]()
Od paru dni moim moim hobby jest rzucanie palenia przy pomocy e-papierosów ![]()
Kiedys moim hobby było kolarstwo , całymi dniami śmigałem na rowerku ![]()
Potem; Elektromechanika-mechatronika i elektronika
A teraz; Grafika komputerowa
Wojsko,AT,drifting,BMX,ASG no i oczywiście dłubanie w silniku ![]()
Ja też wole napisać mało i rozumnie ![]()
JA to się interesuję Nożami,grami,wędkarstwem,oraz kulturą i religią Bliskiego wschodu
Może odświeżmy temacik, jeżeli chodzi o mnie to:
-Gry komputerowe (oczywiście głównie S.T.A.L.K.E.R.)
-Post-Apokaliptyka
-Mad Max (tu chodzi o film który jest moim ulubionym, ma klimat post-apokaliptyki. Zawsze chciałem być na jego zlocie fanów, ale są takie jedynie w USA)
-Motory (mój ulubiony który chciałbym mieć: Kawasaki KZ-1000)
-No i takie niecodzienne hobby, zbieram czy jak kto woli kolekcjonuję kapsle od piwa. Mam już niezłą kolekcję ale wciąż są bardzo duże braki, chodzi tu tylko o piwka które wypiję, żeby nie było że latam i zbieram z ziemi ^ ^
-Interesuję się trochę komunistycznym państwem, Koreą Północną.
Moim hobby oprócz stalker i Post-Apokaliptyka jest programowanie głównie w php i C++ jednak teraz nie zawsze wychodzi to tak ja chcę(czego przykładem jest pobieralnia).