Ten mod nie pozwala na czytanie dokumentów znalezionych w czasie gry:s .
Mam zainstalowane spolszczenie 13.11.10 ale mimo tego ( u zombi w Kordonie znalazłem dokumenty) musiałem zainstalować całą grę od nowa bez Moda Serafin 12 żeby je odczytać
Czy ktoś ma namiary na poprawnie działający Mod Huda z mapą na górze monitora
Gram na rozdzielczości 1280-720 i zwykły Hud to załamka
Nie musiałeś przeinstalowywać gry. Wystarczyło przeinstalować sam HUD na oficjalny HUD stalker.pl. A co do HUD-a serafim-12 musiałbym się przyjrzeć sprawie.
Nie musiałeś przeinstalowywać gry. Wystarczyło przeinstalować sam HUD na oficjalny HUD stalker.pl. A co do HUD-a serafim-12 musiałbym się przyjrzeć sprawie.
Miałem tak w Priboi Story . Pomogło zaczęcie gry od nowa
Gram już Czwarty raz od nowa
Mam teraz Polonizacje 13.11.10 i gra działa bez błędów (Niewidzialne Chimery,Zombi,Lub inne cuda teraz mam np: elektryczne Chimery i zombie z bronią)
Problem tylko z hudem jw. ale jak mam komunikat (Uwaga !!! powód: Watchdong 180.Reason lub coś podobnego )to przeinstalowuje grę bez Serafina sprawdzam co jest grane i po przebrnięciu problemu wgrywam z powrotem serafina ( chodzi o odczytanie dokumentów ).
Ja mam hud serafin 12 i działa bezproblemowo ;] to że nie pokazuje ludzi na mapie to błąd którejś z polonizacji też tak miałem poprzednio.Lub może być tak że nie pokazuje na niektórych lokacjach np na Bagnach bo ja tak mam ,kordon i inne podstawowe to spoko a bagna,ATP to ludzi nie pokazuje ;p a teraz dodatkowo nie mogę mapy pieczary,notatników przeróżnych itp odczytać ,bo wywala do pulpeta ;] a to chyba nie ma związku z Hudem jaki się używa chyba ?? ;> ;]