Czy najnowszy patch od Sapsana z 27.06 zawiera w sobie jakieś dodatki ( ilość slotów , wypadanie zawartości plecaka itp.)? Jakie dodatki mogę na ten patch jeszcze instalować? Pytam , bo patch wyszedł po dodatkach i zmienia też te pliki , które są w dodatkach i nie chciałbym zrobić kaszanki z Soljanki.
Wszystkie instrukcje, dotyczące instalacji NS sa podobne. A żadna nie jest kompletna…a szkoda.
Dla zieleniny potrzeba pokazać palcem. I fsgame.ltx, i foldery rus/pol i cała resztę.
Ja na szczęście nie mam kłopotów z czytaniem, ale wiele osób szuka kompletnego poradnika p/t: Jak uruchomić". Och, wiem że wszystko można znaleźć..tyle że to wymaga czasem przekopywania się przez setki wpisów, z których część się zdeaktualizowała. Teraz np. mam kłopot ze znalezieniem spolszczenia do patcha..ale - zaznaczam - nie proszę o linki etc. Se sam znajdę
Może by tak więc dopisać wszystkie szczegóły w tym temacie?
Spolszczenia nie znajdziesz nie łudź się heheeh a jeżeli ktoś jest zielony to płaci za to cenę nim ja się wszystkiego nauczyłem nie raz zostałem zjechany i wyszukiwarka aż się do czerwoności rozgrzewała, a poświęcić czasem 2 godziny na zapoznanie się z opisem i problemami moda to nawet teraz poświęcam kto z młodzieży tak robi??
Chodziło mi o “polonizację kumulatywnego patcha” z tekstu powyżej. Że na spolszczenie się czeka, to wiem i nie jęczę.
A że ruski u mnie to język wrogi, od czasu szkoły podstawowej, to ni kuta nie rozumiem, o czym tam gadają.
No nic, poczekam sobie. Bo granie teraz mija się z celem.
Może ktoś pomoże zaadaptować HUD-a ? Siedziałem już przy nim ponad 2 godziny i krew mnie zalewa. Gdzieś wyczytałem, że ustawienia tego HUD-a zależą od rozdzielczości jaką mamy (ja mam 1920x1080), skopiowałem już kilka, a może i kilkanaście różnych HUD-ów i nic z tego. Gra mi się włącza, wczytuje, a w chwili gdy powinien pojawić się filmik z trupiarką to gra wywala. Wie ktoś jaki HUD mam skopiować ? Dzięki za pomoc.