Bardzo fajny kalendarz Kpuc. Mi się podoba i masz plus. Wrzucę go na pulpit, będę miał dwa do wyboru…tydzień oloo , tydzień Twój…
Bardzo ładna czcionka kalendarza. Kpuc mógłbyś zrobić jeszcze jakiś motyw…to znaczy z innym tłem. Coś jak roztopy śniegu, czy początki wiosny..sam nie wiem.
Oloo jak zwykle świetny kalendarz
Kpuc do twojego kalendarza przydałoby się właśnie coś takiego co zaproponował malakas wtedy też miałbym dylemat co na pulpicie umieścić
Kpuc jeżeli możesz zrób mi na fotce, którą wysłałem Hud z 3 -postu w odległości 2 cm od krawędzi w prawym dolnym rogu. Nie dodawaj innych opisów sam kalendarz…
Chcę ten bezbarwny nie chcę czarnego…wstawię to na pulpit. Oczywiście dam punkt za pracę…
Firmowy kalendarz już jest na Portalu…
Przyznaję rację że jest to pierwszy w tym roku kalendarz od GSC który jest naprawdę ładnie zrobiony. Wreszcie coś z porą roku a nie ciągle jakieś ściany, lalki, rury i takie tam inne. Za ten kalendarz ludziom z GSC należy się
To jakbyś mógł to strzel mi kalendarz na Kwiecień z jakimś zdjęciem z Prypeci(obojętnie jakie) napisy niech będą w prawym dolnym rogu(chyba że na zdjęciu będzie niebo to wtedy napisy na niebie niech będą) czcionka nie ma znaczenia oby była widoczna.Jak zrobisz to dam plusika