"Kutwa" grawikostiumy

Mam dwa pancerze “grawikostiumy” i doczytałem że mam je oddać osobie o ksywce “Kutwa”, lecz po dojściu do niego nie wspomina on o nich ani słowem i nie wiem co dalej z tym fantem począć :face_with_tongue:

Tutaj jest kilka opcji…
Cala lokacja Magazyny Wojskowe ma dużo zadań. Można ja podzielić na dwie strefy…przed obroną Bariery…po obronie bariery.
1…Robimy kwesty z podstawki nie zbliżamy się do Bariery.
Podstawowy kwest to likwidacja oddziału Czachy na przysiółku. Wchodząc na lokacje dostajemy propozycję zabicia snajpera Wolności..odmawiamy delikatnie i udajemy się do bazy. Rozmawiamy ze strażnikiem, ale nie idziemy do Łukasza. Daje to swobodę wyboru działań. Idziemy za to do Kutwy. Wypełniamy pierwsze zadania. Gdy skończą się u Kutwy, można załatwić Czachę. Potrzeba do tego kilka butli z gazem. Butle odpalamy w środku gdzie są kumple Czachy.(inna opcja to użycie snajperki z dalekiej odległości). Pozostaje sam Czacha i wówczas idziemy do Łukasza po zadanie na Czachę. Dalej jest Max przemowa i wyprawa do przysiółka. Łukasz ma kilka zadań…nie bierzemy zadania na obronę Bariery..Tutaj można wykonać również wszystkie inne dotychczasowe zadania fabuły związane z MW nie wymagające wejścia na Radar.
2…Kwesty po obronie Bariery
Po podciągnięciu całej fabuły do momentu wejścia na Radar, bierzemy od Łukasza zadanie na obronę Bariery…
Gdy już podejdziemy w stronę przejścia na Radar dowódca grupy Neutrałów poprosi o rozmowę. Po zaliczeniu zadania wracamy do dowódcy i zabieramy uszkodzony miotacz ognia. Sama obrona otwiera nową serię zadań …ŁUKASZA…WKRĘTA..KUTWY..MAXA.
Jak widać sporo…jest to główna przyczyna dla której dzielę lokację MW na dwie części.
Zadania pojawiają się na przemian i nie są wszystkie dostępne od razu. Wykonanie jednego otwiera inne. Wszystkie zadania lokacji są w Poradniku…
Grawi-kombinezony to jedno z zadań Kutwy po obronie Bariery…
W temacie kombinezonów są dwa warianty..
1… Znalazłeś wcześniej grawi-kombinezony i nie masz jeszcze zadania. Dobrze jest zabrać te kaftany podczas pierwszej wizyty u wojskowych w Kordonie.(kwest na walizkę dla Sidorowicza). Wówczas należy schować dwa kaftany do pudełka, tam gdzie mamy nasz towar i poczekać na zadanie, które pojawi się u Kutwy po obronie Bariery przed Monolitem.
2.. Jeżeli już zdobyłeś grawi-kombinezony to znaczy, że wziąłeś na nie zadanie od Kutwy i po przeprowadzeniu kilku dialogów typu ..co słychać..jak leci ..powinno pojawić się kwestia o kombinezonach. Kutwa zabiera jeden, a drugi masz dla siebie.

dzięki wielkie już lecę to stestowąć