Lockerz.com - wymieniaj punkty na nagrody!

Lockerz.com to serwis, dzięki któremu możemy wymieniać punkty na nagrody tj. gry i przedmioty elektroniczne typu iPod, konsola Xbox 360 czy nawet telewizor LCD.

Punkty dostajemy za:

Codzienne logowanie - 2 PTZ

Odpowiedź na pytanie dnia - do 10 PTZ

Granie w gry - do 40 PTZ za grę (jednorazowo)

Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie

Żeby się zarejestrować, należy dostać zaproszenie.

Mylisz się! Oznacza to, że przedmioty nie są już dostępne. W ciągu roku jest kilka re-stocków. Ostatni był w listopadzie - i wtedy można było wymienić swoje punkty na nagrody. Wiadomo, że taki re-stock nie trwa zbyt długo.

Te wszystkie strony to sciema, klikac mozna w nieskonczonosc, a i tak wszystko jest niedostepne.

Aktualnie nie dysponuję już zaproszeniami na Lockerz.com. Powstał za to polski odpowiednik tego serwisu - TakeAGift.pl. Jaki będzie, o tym przekonamy się już wkrótce. Tymczasem zapraszam do rejestracji pod tym adresem Aftermarket.pl :: domain takeagift.pl

Ja rowniez zalozylem sobie tam konto jednak wszystkie rzeczy sa niedostepne. Przesylka do polski [z tego co wiem] kosztuje 20ptz.

Mam tam konto i 240 punktów na nim. Teraz za przesyłkę nie odbierają punktów, ale jest myk z cłem jak zwykle. Zamówiłem pendrive 1GB, ale wciąż czekam na nowe uzupełnienie. Znając życie znowu nie zdążę zamówić więcej rzeczy.

Zaproszenie wysłałem, dla bezpieczeństwa ocenzurowałem e-mail podany w poście. Najlepiej wysyłajcie mi go na PW.

Elvis mógłbyś mi też wysłać zaproszenie?

Mój e-mail: xXx

Ja znam tą stronę :slight_smile: Ona działa, bo kilka dni temu przysłali mi koszulkę by ją sprawdzić. W opcjach ustawcie rozmiar M, L itd! Z tym że przesyłka kosztuje 20 punktów. Teraz właśnie jak sprawdzałem to nie ma już paru rzeczy np. konsoli :frowning:

Dzięki za zappa.
Elvis, dodaj do tego 20 ;]
Oni uzupełniają te nagrody?

Zaproszenie zostało wysłane na Twój adres e-mail, który podałeś podczas rejestracji na forum. Na chwilę obecną pozostało już tylko 19 zaproszeń!

Elvis, ja poproszę.