Lockerz.com to serwis, dzięki któremu możemy wymieniać punkty na nagrody tj. gry i przedmioty elektroniczne typu iPod, konsola Xbox 360 czy nawet telewizor LCD.
Punkty dostajemy za:
Codzienne logowanie - 2 PTZ
Odpowiedź na pytanie dnia - do 10 PTZ
Granie w gry - do 40 PTZ za grę (jednorazowo)
Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie
Żeby się zarejestrować, należy dostać zaproszenie.
Mylisz się! Oznacza to, że przedmioty nie są już dostępne. W ciągu roku jest kilka re-stocków. Ostatni był w listopadzie - i wtedy można było wymienić swoje punkty na nagrody. Wiadomo, że taki re-stock nie trwa zbyt długo.
Aktualnie nie dysponuję już zaproszeniami na Lockerz.com. Powstał za to polski odpowiednik tego serwisu - TakeAGift.pl. Jaki będzie, o tym przekonamy się już wkrótce. Tymczasem zapraszam do rejestracji pod tym adresem Aftermarket.pl :: domain takeagift.pl
Mam tam konto i 240 punktów na nim. Teraz za przesyłkę nie odbierają punktów, ale jest myk z cłem jak zwykle. Zamówiłem pendrive 1GB, ale wciąż czekam na nowe uzupełnienie. Znając życie znowu nie zdążę zamówić więcej rzeczy.
Ja znam tą stronę Ona działa, bo kilka dni temu przysłali mi koszulkę by ją sprawdzić. W opcjach ustawcie rozmiar M, L itd! Z tym że przesyłka kosztuje 20 punktów. Teraz właśnie jak sprawdzałem to nie ma już paru rzeczy np. konsoli