Mapa martwego miasta

Proszę o przetłumaczenie:

Kornddd zrób większą fotkę i wyłącz HUD bo nic nie widać..nie dawaj miniatury tylko dużą fotkę w linku

jak zrobić większa i jak wyłączyć?
http://tinypic.pl/db4zys9k9usx

• (minusem) wyłącza się hud.

wyłącz znakiem - za numerycznej…włącz +
daj f12 i w imageshack zaznacz nie zmieniaj wielkości…potem wklej jako link…pokaże dużą fotkę…
żółty …Lenin wiadomo
niebieski…miejsce snajpera
obok… schowek
na dole …dom z
reszta kryje HUD

nie mam numerycznej… gram na laptopie

próbowałeś znakiem - na lapku…to daj na image tak jak pisałem , ale jako link bez zmiany wielkości

Miałem awarie, postaram sie jutro wkleic, to może założycie taki stały temat do którego będzie można dodawać te mapy i notatki ktorych nie można przetłumaczyć w spolszczeniu, a ci co znają ruski będą je tłumaczyć i przenosić do poradników

wklej tutaj ..potem się przetłumaczy i doda do tematu gdzie jest już jedna twoja mapa z generatorów…
problem jest w tej bo jest zamazany obraz i nawet powiększenie nie pomaga…do tego HUD zakrywa cześć słowa…a temat sam otwórz i wklejaj jak masz materiały…wszystko sie przyda…:face_with_tongue:

Jest też komenda do ukrycia HUD’u jak znajdę to podam.

Wpisz w konsoli hud_weapon 0 i hud_info 0. Bron schowa się na pewno ale czy reszta nie wiem

Mapka w wersji przetłumaczonej będzie w najnowszej polonizacji (następnej po 13.01.11) razem z “Polskim akcentem Solianki” :face_with_tongue: