Mod Priboi Story

Poruszyłem ten temat z trzech powodów. Po pierwsze, pogubiłem się w fabule. Odnalazłem naukowców w Radarze/Czerwony Las i powiem szczerze nie wiem co dalej,PDA milczy.Po drugie, w tej lokacji przeżywam koszmar wyrzucania z gry, do windows. Natomiast jeśli chodzi o zadania poboczne , to często nie zdążałem na czas, gdyż są w różnych lokacjach. Niektóre, nie posiadają ograniczeń czasowych i nie wiem jak to jest.

To są podpowiedzi zawarte w ciałach naukowców?? Bo mi się zawsze laborki mylą. Jak znajdziesz ciała znajdziesz odpowiedzi ja je nawet teraz pamiętam.

Poszukaj sam. Podpowiem ze mozna to wyczytac z notatki w pda.

A jaki kod trzeba wpisac w labolatorium x 18 żeby otoworzyły sie te drzwi oczywiscie są dwie pary i pytam się o oby dwie?

I w tym właśnie problem,w skrytce-fakt niełatwo ją znaleźć-są tylko papiery bez kodu,a tam gdzie promieniowanie-trochę granatów,apteczki i zastrzyki przeciw promieniowaniu…ale kodu nie ma,no nic wejdę przez drzwi bez tego znaleziska

OKi poszukam mam chyba ściągnięty
Wydaje mi się, że te kody znajdziesz w Sarkofagu albo zaraz po wejściu po prawej stronie na dole tam gdzie jest bardzo gorąco od promieniowania albo koło monolitu tam na gorze masz skrytkę tylko, że trudno ją znaleźć (wyczytałem to nie grałem ostatnio więc to nie jest na żywo odkryte mogę się mylić)

Nie lepiej ściągnąć poradnik i bez problemu z nim znajdziesz??

Nie proponuj mi ściągania poradnika bo sam m. in. wstawiłem link do niego,skoro nie mogę znaleźć to zadałem pytanie-widocznie poradnik nie był przydatny,ale zawsze możesz go ściągnąć i mi doradzić,chętnie wysłucham.

Nie lepiej ściągnąć poradnik i bez problemu z nim znajdziesz??

Filippo,jak masz coś w tym temacie do powiedzenia to chętnie wysłucham odpowiedzi na moje pytanie-chyba już dawno w Priboia nie grałeś,bo powinieneś pamiętać,że do większości kodów nie ma strzałek,tylko trzeba je wyszukać po trupach itd. Kod do pierwszych drzwi jest w sarkofagu jak mnie pamięć nie myli z poprzedniego przejścia gry,a teraz nie mogę go namierzyć-stąd też proszę o konstruktywną odpowiedź;wymądrzanie zostawiam na ShoutBox-e

Na mapce :wink:

Nie mam,dlatego pytam…,poza tym od kiedy w Priboiu są strzałki?

No, przy ciele naukowca. Nie masz strzałki?

Zachciało mi się zagrać w Priobia 1.1 po dobrym roku jak nie dłużej i kurde za cholerę nie mogę znaleźć dokumentów,czyli kodu do pierwszych drzwi do x-18 w sarkofagu-kto ostatnio grał niech podrzuci pomysła,bo żem utknął-mam co prawda kod ,ale wolałbym go sam znaleźć-pamięta ktoś gdzie on jest?

Dodam tylko, że gram w słuchawkach i też zszedłem na poziom Stalkera.

To też zależy na jakim poziomie grasz ja na stalker zacząłem na wyższym ale nie wyrabiałem zupełnie przy head shotach w biegu a , że nerwowy jestem to bym coś zdemolował :slight_smile: . Więc dla zachowanie spokoju psychicznego i względnego nerwowego pykam na stalker no i tu head shot ze snajperki to mus bo inaczej nawet nie ma co gadać z gośćmi, a jak ma egzo to 2 lub 3 niżej nie zejdzie. Ale właśnie do sarkofagu wlazłem :mrgreen:

Ja po prostu chodziłem z RPG.Uważam,że poziom trudności przesadzony.Ale to nic ,zobaczysz w Elektrowni, normalnie żadna broń nie działa na tych zboczeńców z Monolitu.
Najlepsze pukawki zachowują się jak pistolety na wodę.Tak ich wyzywałem,że rodzina zdębiała, a tu choinka :mrgreen:

Już znalazłem :smiley: i właśnie złapałem ostatni list po tym 1 poszło już lepiej tylko ilość Monolitowców w ich bazie ciekawa aż mi się Wintorez nagrzał

Lorddino pozdrowienia z Prypeci :wink: , niestety, nie zawsze znajdziesz ten plecak(hotel z widokiem).

To wiem ale nie ma tam zaznaczonych budynków i na żadnym nie jest napisane hotel a sprawdziłem już chyba wszystkie na zachodzie i tej 2 skrytki nie znalazłem dlatego napisałem.
Chociaż teraz popatrzyłem dokładnie i po widoku z okna wiem gdzie to jest byłem tam ale ciemno było i przeoczyłem już chyba wiem zaraz luknę.

Masz w poradniku na stronach 38-39 :slight_smile: