Hej gdy przez długi czas, siedziałem w jego bunkrze, to grała taka muzyka śpiewana przez kobietę, może ktos zna tytuł tej piosenki ?
Nie ma sprawy.
PS. Dzięki Elvis za ten link, nie wiem czemu, ale ta muzyczka bardzo mi się podoba, to chyba najlepszy utwór w całej grze.
dobra dzięki, chodziło mi o właśnie ten utwór ![]()
z bazy stalkerów w agropromie
Może chodzi Ci o utwór Firelake - Fighting Unknown?
Jest do ściągnięcia ze strony głównej Stalkera.
PS. W razie czego mam go na dysku.
Na pewno nie ma czegoś takiego w Cieniu Czarnobyla, chyba że grałeś z jakimś modem lub chodzi Ci o funkcję EAX, ale i tam nie zaobserwowałem muzyki w stylu techno.
on nie sprecyzował o jakiego stalkera mu chodzi, choć jest to temat o SoC…
a jeśli to temat na życzenia
to ja chcę muzę z bazy stalkerów w agropromie, leci w radiu przy pojmanych renegatach, z daleka słychać flet a z bliska metal…rock…heavy metal…(h*j to wie)
Nie poznamy raczej nazwy tego utworu.
Do pobrania - tutaj. Jakość bardzo dobra.
Zna ktoś nazwę tego kawałka, który leci w bazie Bandytów (takie ruskie disco polo), bo coś nie mogę go znaleźć.
Na pewno nie ma czegoś takiego w Cieniu Czarnobyla, chyba że grałeś z jakimś modem lub chodzi Ci o funkcję EAX, ale i tam nie zaobserwowałem muzyki w stylu techno.
haha…jest coś ala techno :lol: włącz sobie dynamiczną muzykę podczas pojedynków (czy jakoś tak) ,jest w opcjach gdzieś:lol:
Cytat
Nie do końca się zgodzę, mogłaby być trochę bardziej dynamiczna, co oczywiście nie oznacza, że jest zła. Po prostu jest jak Volkswagen - robi swoje i nie psuje rozgrywki.
Właśnie według mnie ta muzyka oddaje klimat chociaż ciekawe jak by w stalkerze jakieś techno było:d
Muzyka w stalkerze jest świetna
Nie do końca się zgodzę, mogłaby być trochę bardziej dynamiczna, co oczywiście nie oznacza, że jest zła. Po prostu jest jak Volkswagen - robi swoje i nie psuje rozgrywki.
Muzyka w stalkerze jest świetna. Z racji że sam gram na gitarze nauczyłem się jednej melodii. Dla ciekawskich “He was a good stalker” Bardzo fajna. ![]()
Dokładnie Fiedia , aż by sie chciało usiąść przy ognisku i posłuchać.
Edit: Ktoś wspominał, że chciałby arenę w CS. To wejdźcie w
Kod:
unpacked/sounds/ambient/arena
i przesłuchajcie. Może chłopaki z GSC, dają nam w tym wypadku wolną rękę, do zrobienia areny?
Ale, zastanawia mnie też folder x18…
Nie mam areny w sounds/ambient, albo coś źle szukam :-/
P.S.
Dzięki Filippo za linki. Muzyka jest tak klimatyczna, zwłaszcza gitarowa, że poczułem się jak przy ognisku w Zonie.
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=Firelake&aq=f
A to ze stalkera:
http://www.wrzuta.pl/audio/ziKFiZEoHU/firelake_-_dirge_for_the_planet_wersja_z_gry_stalker
O ile pamiętam ten utwór wykonuje grupa Firelake.
Masz jakiś link do posłuchania tej grupy?
Po co? na oficjalnej stronie SoC można ściągnąć muzę z tej gry. O ile pamiętam ten utwór wykonuje grupa Firelake.
Łohohohołohohoh… Ściągnij wypakowywacza plików, wypakuj i poszperaj, musisz znaleźć w którejś z gamedat folder “sound”, pomógłbym Ci bardziej, ale SoC wyleciał ode mnie z komputera jakieś 3 miechy temu.
Edit: Ktoś wspominał, że chciałby arenę w CS. To wejdźcie w
*```
unpacked/sounds/ambient/arena
i przesłuchajcie. Może chłopaki z GSC, dają nam w tym wypadku wolną rękę, do zrobienia areny? :-P Ale, zastanawia mnie też folder x18...