Najczęściej używana broń(wszystkie części gry oraz mody)

Tak jak w temacie, z jaką bronią najczęściej chodzicie po zonie:
70-80% gry to AK74.

Ja najczęściej używam Wintorez.

Widze że reszta stalkerów walczy pięścmi,ewentualnie bronią ręczną :wink:

Ja często zmienam broń główną ale po dłuższym zastanowieniu to chuba najczęściej używam Wintoreza.Jedynie broń dodatkowa przez większość gry jest ta sama i jest to SIG SAUER P220

Ja tam używam SVD lub TRS

Ja uwielbiam Wałka, jest cichy, ma niezłą optykę i p/panc zabijam wszystko lekką ręką, łacznie z bibliotekarzami. Jak dla mnie nie ma lepszego.

A ja lubię brytyjską L i do tego SVD ! :face_with_tongue:

Na mutanty PKM…na połamańce Gauss…na resztę bractwa Wał z optyką.
Ale najczęściej już po zdobyciu Wintorez z optyką x8…:face_with_tongue: i przerobiony AK Streloka.

Na mutanty PKM…na połamańce Gauss…na resztę bractwa Wał z optyką.

Ale najczęściej już po zdobyciu Wintorez z optyką x8…:slightly_smiling_face: i przerobiony AK Streloka.

AK Streloka 100% Broken :face_with_tongue:

jak to możliwe , jak ty go naprawiłeś ? :slightly_smiling_face:

A i moja broń to Bulldog 6 , Tunder S14 z laserem i optyka :slightly_smiling_face: , guss jako klucz :slightly_smiling_face: , SVUmk2 :slightly_smiling_face: i Desert Eagle Freemana :slightly_smiling_face: .

AK Striełoka się nie naprawia, ale wymienia u Adrenaliny na pełnosprawny, oczywiście nie za darmo…
Trzeba czytać dialogi…

Podsumowując narazie większość używa broni pochodzenia rosyjskiego.

AK Streloka 100% Broken

jak to możliwe , jak ty go naprawiłeś ?

Dokładnie tak, jak napisał Trurl3..wymienia Adrenalina na Agropromie. Jest tylko jedno uzupełnienie…jeżeli wejdziesz w ten dialog i nie masz przy sobie starego karabinka + 30.000 to dialog nigdy więcej już się nie powtarza.

Grafiki znalezione w Google , nie znam nazw bo nie przywiązuje do tego wagi :wink:

W terenie Wintorez i najmocniejsza dostępna śrutówka (przeważnie SPAS), tam gdzie spodziewam się dużej grupy mutantów (np. laboratoria) PKM i Wintorez. Reszta wypasionych broni kurzy się w skrzyniach. Czasem biorę którąś na krótko żeby sobie postrzelać.