Ogłaszam prywatny konkurs trwający do końca marca 2009 roku, na najładniejszy, lub najbardziej interesujący screen z gry. Do konkursu jeden autor może przedstawić trzy prace.
Można dawać screeny z każdej wersji, czyli podstawowej, lub z modami. Będziemy oceniać inwencję twórców, więc nie ma znaczenia na jakich ustawieniach gry, zrobicie prace. Powodzenia
Jako pomysłodawca będę w jury i zastrzegam sobie dwa głosy. Naturalnie nie biorę udziału w konkursie
. W jury znajduje się też Elvis, Albert i Lorddino.
Jako nagrodę oferuję grę komputerową Two Worlds - cRPG, którą prześlę na własny koszt, temu kto zwycięży. Zapraszam.
Konkurs został niniejszym rozstrzygnięty. Więcej informacji - kliknij!
Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy.
Oczywiście, że wyślę wiadomość na PW, dodatkowo w Portalu i dziale Konkursy, będzie ogłoszenie wyników.
Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy.
I jeszcze jedna sprawa: jeśli zwycięzca nie zgłosi się po nagrodę w ciągu tygodnia, to przechodzi ona na drugie miejsce, itd.
Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen:
Proponuję minutę po północy.
Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj.
Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen:
Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj.
hehehe, ciekawe jak sobie dłoń uściśniemy… A kiedy będą wyniki?
Nagrodę otrzymuje zwycięzca nr 1.
Są, a nagroda to satysfakcja, uśmiechy i uściski dłoni od jury. Dojazd we własnym zakresie hiihih
A jest 2 i 3 miejsce i czy są za te miejsca nagrody?
No to zaraz werdykt.
Werble… ta dam…
Ja już wysłałem swoje głosy. Teraz kolej na Was.
Ja jestem chyba za tym, żeby każdy wybrał 3 prace wtedy zsumujesz kto otrzymał najwięcej głosów i jeżeli będzie jakiś remis ty decydujesz kto wygrał.
Moja propozycja dla Jury:
- Wybieramy trzy prace finałowe, które osiągną najwięcej punktów.
- Każdy z jurorów wybiera 3 prace.
- Oceniając konkursowicza dajemy swój głos na jedną - najlepszą pracę.(tu można zmienić na: można typować 3 prace jednego konkursowicza)
- Z trzech prac finałowych wybieramy najlepszą, która zostanie nagrodzona.
Hmm… Zaczekajmy na powrót Fiedii.
A jak to robimy wybieramy np 3 i podajemy Fiedii czy on może wybierze jakiem mu odpowiadają i będziemy nad tym się zastanawiać??