Najładniejszy screen z Czystego Nieba lub Cienia Czarnobyla

Ogłaszam prywatny konkurs trwający do końca marca 2009 roku, na najładniejszy, lub najbardziej interesujący screen z gry. Do konkursu jeden autor może przedstawić trzy prace.

Można dawać screeny z każdej wersji, czyli podstawowej, lub z modami. Będziemy oceniać inwencję twórców, więc nie ma znaczenia na jakich ustawieniach gry, zrobicie prace. Powodzenia

Jako pomysłodawca będę w jury i zastrzegam sobie dwa głosy. Naturalnie nie biorę udziału w konkursie :smiley: . W jury znajduje się też Elvis, Albert i Lorddino.

Jako nagrodę oferuję grę komputerową Two Worlds - cRPG, którą prześlę na własny koszt, temu kto zwycięży. Zapraszam.

Konkurs został niniejszym rozstrzygnięty. Więcej informacji - kliknij!

Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy.

Oczywiście, że wyślę wiadomość na PW, dodatkowo w Portalu i dziale Konkursy, będzie ogłoszenie wyników.

Najpierw trzeba wysłać zawiadomienie do zwycięzcy.

I jeszcze jedna sprawa: jeśli zwycięzca nie zgłosi się po nagrodę w ciągu tygodnia, to przechodzi ona na drugie miejsce, itd.

Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen:

Proponuję minutę po północy.

Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj.

Może dzisiaj to nie, bo Prima Aprilis :mrgreen:

Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj.

hehehe, ciekawe jak sobie dłoń uściśniemy… A kiedy będą wyniki?

Nagrodę otrzymuje zwycięzca nr 1.

Są, a nagroda to satysfakcja, uśmiechy i uściski dłoni od jury. Dojazd we własnym zakresie hiihih

A jest 2 i 3 miejsce i czy są za te miejsca nagrody?

No to zaraz werdykt.
Werble… ta dam…

Poszlo.

Moje tez już poszły.

Ja już wysłałem swoje głosy. Teraz kolej na Was.

Ja jestem chyba za tym, żeby każdy wybrał 3 prace wtedy zsumujesz kto otrzymał najwięcej głosów i jeżeli będzie jakiś remis ty decydujesz kto wygrał.

Moja propozycja dla Jury:

1. Wybieramy trzy prace finałowe, które osiągną najwięcej punktów.
  2. Każdy z jurorów wybiera 3 prace.
  3. Oceniając konkursowicza dajemy swój głos na jedną - najlepszą pracę.(tu można zmienić na: można typować 3 prace jednego konkursowicza)
  4. Z trzech prac finałowych wybieramy najlepszą, która zostanie nagrodzona.

Hmm… Zaczekajmy na powrót Fiedii.

A jak to robimy wybieramy np 3 i podajemy Fiedii czy on może wybierze jakiem mu odpowiadają i będziemy nad tym się zastanawiać??