Od około 2 tygodni nie działa mi GG 7,7 - odinstalowałem program, potem zainstalowałem ponownie. W trakcie tej nowej instalacji zorientowałem się, że niektóre pliki nie odinstalowały się i spróbowałem usunąć je “ręcznie”. Niestety, ani z windowsa ani unlockerem nie jestem w stanie ich usunąć i GG nie działa dalej. Wie ktoś co zrobić w tej sytuacji?
Spróbuj odinstalować z głębokim skanowaniem rejestru.
Wykorzystaj darmowy progam Revo Uninstaller 1.91 (link do pobrania poniżej):
http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninstaller,Program,Windows,12741.html
A tak w ogóle to fajnie, że w końcu wróciłeś na łono Forum ![]()
Jak to nie pomoże to zawsze masz tak samo lekkie programy nieoficjalne jak: Kadu czy Miranda.
Jest tutaj lista dobrych narzędzi do tego typu dolegliwości..polecam
Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów.
Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę. ![]()
Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów.
Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę.
Zainstaluj Mytribe. Lepszy program od Gadu gadu jak dla mnie. Chociaż używam teraz GG bo my tribe był w fazie testów i kraszowało go często. Trzeba sprawdzić jak ten program działa teraz.
Yurek - jesteś superszpec! Miałem dwa trojany i pewnie przez to nie mogłem usunąć tych plików z Program Files, bez trojanów wywaliłem je unlockerem, potem pogrzebałem w ustawieniach GG i już wszystko ok - dzięki jeszcze raz.
A Ty dino zostań lepiej przy GG, bo ten Mytribe jest programem tylko dla dorosłych. ![]()
Nie używam żadnych komunikatorów i jestem szczęśliwy z tego powodu.
A ja jestem wierny Tlenowi który umożliwia mi również kontakty GG - i nie sprawia problemów…