Nowe drzwi u Sidora

Zmieniłem nieco drzwi u Sidora na Kordonie :confused:

Jeszcze nie wiem, gdzie mógłbym to wykorzystać …

Pierwotnie zamysł był by to do NLC6 dorzucić z ewentualnym polskim akcentem :face_with_tongue:

Napiszcie co o tym sądzicie - wszystkie uwagi mile widziane :grin:

Fajny pomysł, może do Soljanki będzie pasować ten plakat?

Wykonanie rewelacja , ale czy warto tłumaczyć czy też zmieniać te propagandówki? Dla mnie to trochę zniszczenie klimatu bo przecież jesteśmy na Ukrainie wiec co tam robi polska trójka murarska? :grin: Oni mieli swoich własnych przodowników pracy.Co innego przetłumaczyć notatkę a co innego zmieniać wystrój wnętrz.Jak tak dalej pójdzie to jeszcze te obtłuczone lamperie pomalujesz :face_with_tongue: sorry to tylko żart

@ Kobal

Na przykład pytanie “skąd ten plakat na drzwiach” zadane Sidorowi mogłoby rozpoczynać nowy kwest Solianki dotyczący dalszych losów Stanisława Lysta i Jurka Poliaka, którzy (jak wiadomo z kwestu na unikalna egzę CN) dzięki Sidorowi mieli wydostać sie z Zony - a może im się nie udało i chłopaki nadal gdzieś się ukrywają. Zawsze to jakiś punkt wyjścia i zaczepienia fabuły :face_with_tongue:

No to jakąś Dodę tam przyklej a nie trójkę murarską hehe :face_with_tongue:

Doda to pikuś. Sztuka dokleić coś z drobnym tekstem, by po jeszcze wiekszym zmniejszeniu dało sie to odczytać :face_with_tongue:

Świetna sprawa z tym plakatem. Ale jak zwykle ponarzekam… za ładny i świeży… tylu się tam wyciera stalkerów, a z higiena w Zonie wiadomo… mógłby być troche pobrudzony, poplamiony, jakieś dopiski, odręczne rachunki… chociaż wiem, że te szczegóły są najtrudniejsze. Pomysł z dialogiem świetny, ale wtedy plakat musiałby byc chyba bardziej charakterystyczny, żeby wywołać pytania do Sidora…
Tak czy inaczej, widzę , że apetyty rosną… jeszcze jakiś kweścik… ostatnio znalazłem trochę narzędzi umożliwiających automatyzacje tworzenia kwestów :face_with_tongue:

Ja będę krytyczny..zbyt dużo ubarwień nie dodaje uroku grze. Wszystko ma granice. Polski akcent, tłumaczenie notatek jak najbardziej, kilka napisów w Barze tak, ale nie róbmy z Soljanki czegoś czym nie jest.
Zmian w Soli jest już wystarczająco dużo…moja opinia.
Nowe kwesty proponuję robić pod LWR…bo NLC6 to odległa sprawa.

Popieram… w LWR będzie bardzo duże pole do popisu :face_with_tongue:

Czyli co, w NLC6 na razie pogramy na polonizacji trurl’a i poczekamy na dalszy rozwój wydarzeń, a w tzw międzyczasie popatrzymy co da się zrobić z LWR ?

Bo nie wiem na czym sie skupić - planowałem przejrzeć tekstury w NLC6 pod kątem ich ewentualnej polonizacji, a tu nagle taka zmiana frontu zainteresowań :face_with_tongue::grin:.

Z drzwiami to tylko zabawa, ale byłem ciekaw Waszych opinii. Więcej zmian poza tym, co już zostało zrobione do Soli nie przewiduję.

Tylko jak na razie to trurl zapomniał dodać ostateczną wersję “Polskiego akcentu” do swej polonizacji i do pobieralni :confused:

Znowu mnie rozdwaja… a nawet roztraja… i rozstrasja :face_with_tongue:

Dal mnie BOMBA podoba mi się :face_with_tongue:

Takie drobiazgi a dodają uroku, popieram takie działania.