Proszę o pomoc gra oczekuje pozwolenia do wejscia do podziemi gdzie je znajde pomocy!!!
No to jak skasowałeś ich na planszy to wtedy do ich bazy i tam ich wytłucz i powinno być po sprawie.
Wybiłem wszystkich nawet tych w Magazynach Wojskowych i obok chaty Leśnika. Respawnowali się chyba ze cztery razy i nie widać końca, a zainstalowałem 07.
Mi się udało całą Powinność wybić. Po chyba 3 respach, będzie spokój.
A ja dodam, że na respawn nie ma mocnych. Ile wybijesz, tylu przybędzie. Czyżby kolejne niedopracowanie? Z pewnością tak.
A zabiłeś wszystkich nawet w innych lokacjach?? Ja właśnie o tym mówiłem ,wszystkie posterunki muszą przestać istnieć.
I tak się respawnują, a nagroda chyba przepadła.
A poza tym żeby wybić cała bazę to musisz usunąc wszystkich z Powinności z posterunków także, bez tego będą się ciągle respawnować
Patch 05. Zrespanowali się
Użyj Patch 06 i 07, kłopoty znikną.
Jakis blad z tego co widze bo powinienes wybic cala baze. Wczytaj wczesniejszy save.
Patch 05. Zrespanowali się, ale gdy chciałem ich wybić ponownie drzwi do kwatery głównej były zamknięte. W końcu załatwiłem ich przez drzwi i okna zabite deskami, a gdy drzwi się otworzyły wszedłem do środka. Po chwili moja postać sama opuściła broń i Powinność znowu pojawiła się w kwaterze znikąd. Co ciekawe, gdy wszedłem na piętro mimo, że należę do Wolności, mogłem maksymalnie ulepszyć Obokana u ich technika, ale nie mogłem wyjąć broni i go rozwalić. Gdy zszedłem na dół zaatakowało mnie 2 szeregowców Powinności (gdy zaczęli strzelać moja postać sama wyjęła broń), a gdy ich rozwaliłem główne drzwi do kwatery znów się otworzyły. Jak znów poszedłem na piętra technik i dowódca zniknęli.
Jaki patch? Nie zrespawnowali się?
Wszystkie, poza tym otrzymałem wiadomość o nagrodzie na PDA, więc może to jakiś bug?
Upewnij sie czy kontrolujesz wszystkie kluczowe punkty.
Mam problem z zadaniem “zdobądź bazę powinności”. Gdy to zrobiłem za pierwszym razem otrzymałem komunikat o nagrodzie, ale zamiast egzo i snajperki dostałem 3000 rubli.
Dokładnie to samo napisałem ![]()
Nie dostaniesz się do bazy Powinności, dopóki nie wykonasz poprzednich zadań, dotyczących głównej fabuły.Pomijam oczywiście strzelanie do Stalkerów Powinności.
Przedtem miałem angielską wersję to się musiałem domyślac o co chodzi ale już mam polską i zaczyna, od początku.
Są też zadania “przypadkowe”, np. “Obroń obóz”, są bardzo często, dają sporo reputacji, więc przy systematycznym wykonywaniu, osiągniesz cel, a drzwi do szefa Powinności staną przed otworem ![]()
Ale jeżeli dobrze pamiętam nie rozdaje tylko szef Powinności choć mogę się mylić tylko 2 razy grę przechodziłem, jeżeli go do budynku nie wpuszczają zostaje jeszcze sprzedawca barman, strzelnica no i zadanie od szefów grupek stakerów Powinności.