Witam. Mam pytanie, czy jest jaki? sposób, aby wróci? si? z Lima?ska do Czerwonego Lasu?
Ja to bym proponowa? s?ownik ortograficzny… :roll: Temat zamykam, nie mam zamiaru pozwala? tu na offtop, tylko dlatego, ?e “kto?, gdzie?, kiedy? napisa?”. Za?ó? nowy temat.
P.S Uwa?aj, bo ja daj? ostrze?enia za ortografi?..
Kilka tematów wyrzej jest post gdzie znale?dz FT 200M a czy z limia?ska morzna wróci? do czerwonego lasu zosta?o juz rozwi?zana moge zalorzy? nowy temat jak chcesz o nazwie “Bronie w CS”
To jest temat, z pytaniem czy mo?na wróci? z Lima?ska, a nie gdzie znale?? dan? bro? :roll:
Dzi?ki ale gdzie jest ten gos? w budynku czy na zewn?trz bo gada?em z wszystkimi stalkerami w ich bazie w agropromie i zaden nie ma tej wyrzutni
By?o ju? na forum.
G-36
http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?p=2339&highlight=&sid=9570835964ae6da267674ff6378fc491
RPG-7
Bro? znajduje si? w Bazie Stalkerów w Agropromie. Jest tam taki kole?, od którego mo?esz odkupi? t? bro? lub go zabi?. Lepiej jest od niego odkupi? wyrzutni?, bowiem ma on dla Ciebie kilka zada?, ale chyba najpierw nale?y je uko?czy?.
Wie kto? gdzie morzna znale?dz GP 37 i RPG-7
Z tego co wiem jest juz 07.
Uaktualnij gre do najnowszej wersji.
Mam patcha 04.
Tyle ?e w?a?nie teraz prawie ka?dy gra na jakim? tam patchu.
Nie dosta?em ?adnej nagrody za przej?cie przez most a mam najnowszego patcha.
Mylisz sie Filipie moj sposob jest sprawdzony i pewny.
No chyba ze mamy wersje bez “paczy” to nagroda jest inna.
Ale wróci? ju? si? nie da. Musisz i?? dalej, potem b?dzie jeszcze jedna “ruchoma” placówka Czystego Nieba.
Dostajemy go w bazie czystego nieba za przejscie prez most do Limanska. W PDA zobaczysz nagrode 3000 a dostaniesz 33000 i FN2000.
Jak znale?? FT200M?
Wszystko mozna znalezc przez wejsciem do Limanska. Oczywiscie nie wliczamy w to dzialka Gaussa. ![]()
Jest to troch? irytuj?ce, zwa?ywszy na to, ?e w Lima?sku i dalszych lokacjach jest du?o interesuj?cych przedmiotów, a tak?e jest to do?? trudna rozgrywka, w szczególno?ci na weteranie.
Niestety, od Lima?ska mo?esz ju? i?? prosto przed siebie. Je?li jednak chcesz, to… wczytaj poprzedni save ![]()