Mam problem bo jak włączę metro to obrazu niema ale dźwięk jest, nie miałem problemu takiego jak byłem na win. XP
Pomożecie ??
PS. Posiadam win.7 32bity, najnowsze stery karty graf.
A zaktualizowałeś grę ?
Spróbuj w trybie zgodności XPsp3
Nie wiem czemu ale musiałem odinstalować wszystkie stery karty graf. i zaistalować najnowsze. Do tego ustawiłem zgodność win. XP SP3
Dzięki temu wszystko hula i to jak
Dzięki panowie.
Się podepnę…wie ktoś jak odpalić Metro w 3D?
Wszystko jest, tylko nie mogę znależć opcji włączania trybu 3D w grze
Musisz mieć zainstalowane sterowniki 3D Vision, i aktywowane, potem podczas właczania gry wyskakuje ci że ta gra jest kompatybilna w X% z 3D i masz takie małe menu na ole, z info jak właczyć i wyłaczyc 3D podczas grania.
Teraz sterowniki chyba sie instaluja od razu z driverami. Zresztą pokaz slajdów wszedł normalnie w 3D.
A ustawienia są tu?
Możliwe, jak ja się bawiłem tą zabawką 3D Vision to były osobno, będę w niedziele w domu, to zobaczę i dam screeny.
Ty masz tą zabawkę, czy tylko używasz pół produktu który dała NV ?
To co dostałem z monitorem , Nvidia 3D Vision 2
To nie, nie dam screenów bo już tego b.dawno mniemam, myślałem że pytasz o 3D na NV przy monitorze 120Hz
ps. na tym screenie widzę że masz odfajkowane ''użyj efektu stero … ‘’
Już jest ok, zainstalowałem Wiedzmina 2 i tam poszło, potem z ciekawości zapodałem Metro i też załapało, tak jakby sie cos odblokowało. Swoja drogą słabe to 3D w Metro, w Wieśku duzo lepiej wygląda.
A najlepiej gra się w battlefield bad company 2, GTA 4 jest też ok, ale rozmazana jest postać, gdy się za bardzo zbliży do ekranu.
Ja mam problem z odpaleniem po kliknieciu wyskakuje mi komunikat “Previous launch unsuccessful. Would you like to start in safe mode?” a potem i tak pół pierwszego loga leci i przestaje działać.
Podaj parametry kompa, może masz kompa za słabego.
amd athlon II x2 2.45 procesor 2.90 GHz ram 3 GB grafa ati radeon hd 5400 series
Tu masz podpowiedzi___http://www.mpcforum.pl/topic/686125-problemmetro-2033-problem-przy-wczaniu/
http://www.cdprojekt.pl/board/topic/4899-Mam_problem_z_gra_Metro_2033_Blagam_Pomozcie
Trzeba zawsze poszperać w sieci___dużo można znaleźć i naprawić potem samemu.
Odinstalowanie starego i zainstalowanie nowego Nvidia Psyhx pomogło.