Witam.Mam problem z jedna misj? dla ?ukasza w której trzeba zabic kabla.wi?c tak…udaj? si? do tego gospodarstwa,i wyskakuje ?ebym zabi? kabla i jego towarzysza gdy ich zabijam idzie jeszcze kilku wrogów po wybiciu ich id? do magazynów wojskowych i wszyscy s? do mnie wrogo nastawieni.
Czyli najwyra?niej napotka?e? b??d gry. Niecz?sto si? to zdarza, ale najlepsz? metod? jest wczytanie sejwa sprzed misji. Nic innego raczej nie wskórasz.
Tak jak pisze najemnik, wystarczy, ?e go?ciu wykabluje drugiemu i tamten odejdzie. Potem kabel Ci? zobaczy i mo?esz go spokojnie zabi? (potem ich ekip?), chyba ?e wcze?niej zadar?e? z Wolno?ci?.
Zale?y z której wie?yczki, jeden do ciebie wali zawsze, a jak si? oddalisz znowu jest neutralny, jak go zabijesz, wolno?? ci? przestaje lubi?, a mo?esz do niego bezpiecznie podej?? od strony bazy wolno?ci.
wi?c ja wykona?em 1 i 2,poczeka?em a? wykapuje wtedy pojawi? si? napis ?eby go zabic wi?c go zabi?em napis kaza? mi zabi? tego drugiego,tak?e go zabi?em oraz ludzi którzy z nim przyszli i uda?em si? do ?ukasza niedaleko wej?cia zobaczy?em bodaj?e wolnio?? która bieg?a z tego gospodarstwa gdzie mia?em zadanie wyeliminowac powinno?ciowców kilku z nich wpad?o w anomali? (elektro ko?o muru magazynów) podszed?em troche bli?ej i jeden z wie?yczki zacz?? do mnie strzela? spojrza?em na kontakty i wszyscy z wolno?ci byli moimi wrogami. Mam nadziej? ?e jako? jasno napisa?em