Problem W magazynach wojskowych

Witam.Mam problem z jedna misj? dla ?ukasza w której trzeba zabic kabla.wi?c tak…udaj? si? do tego gospodarstwa,i wyskakuje ?ebym zabi? kabla i jego towarzysza gdy ich zabijam idzie jeszcze kilku wrogów po wybiciu ich id? do magazynów wojskowych i wszyscy s? do mnie wrogo nastawieni.

Za wszystkie odpowiedzi dzi?kuje :wink:

Uda?o mi si? to przej??,kabla zabi?em jednym celnym strza?em w g?ow?.Temat mo?na zamkn?? :smiley:

Czyli najwyra?niej napotka?e? b??d gry. Niecz?sto si? to zdarza, ale najlepsz? metod? jest wczytanie sejwa sprzed misji. Nic innego raczej nie wskórasz.

z wolno?ci? nie zadziera?em i zabi?em wszystkich co byli w tym gospodarstwie

Tak jak pisze najemnik, wystarczy, ?e go?ciu wykabluje drugiemu i tamten odejdzie. Potem kabel Ci? zobaczy i mo?esz go spokojnie zabi? (potem ich ekip?), chyba ?e wcze?niej zadar?e? z Wolno?ci?.

ta wie?a jest zaraz przy wej?ciu do bazy i w tym problem ?e wszyscy s? do mnie wrogo nastawieni

Zale?y z której wie?yczki, jeden do ciebie wali zawsze, a jak si? oddalisz znowu jest neutralny, jak go zabijesz, wolno?? ci? przestaje lubi?, a mo?esz do niego bezpiecznie podej?? od strony bazy wolno?ci.

Ta misja jest z?o?ona z 3 etapów

1.doj?c do gospodarstwa

2.poczaka? a? tamten zakapuje i go zabi?

3.zda? raport misji dla ?ukasza

wi?c ja wykona?em 1 i 2,poczeka?em a? wykapuje wtedy pojawi? si? napis ?eby go zabic wi?c go zabi?em napis kaza? mi zabi? tego drugiego,tak?e go zabi?em oraz ludzi którzy z nim przyszli i uda?em si? do ?ukasza niedaleko wej?cia zobaczy?em bodaj?e wolnio?? która bieg?a z tego gospodarstwa gdzie mia?em zadanie wyeliminowac powinno?ciowców kilku z nich wpad?o w anomali? (elektro ko?o muru magazynów) podszed?em troche bli?ej i jeden z wie?yczki zacz?? do mnie strzela? spojrza?em na kontakty i wszyscy z wolno?ci byli moimi wrogami. Mam nadziej? ?e jako? jasno napisa?em :smiley: :smiley:

Jak dobrze pami?tam musisz moment poczeka?, a? kole? wykabluje czy co? w tym stylu.

Ja tam wszystkich wybi?em :wink: znaczy tych co byli w tym gospodarstwie.Ale jak w nich celowa?em to mia?em te? celownik na czerwono :grin:

Nie trafi?e? przypadkiem którego? z Wolno?ci?