Problem z uruchomieniem

@ vidkunsen

u mnie wszystko chodzi

Opisałem tylko jak rozwiązałem problem i co być może jest jego prawdopodobną przyczyną. Poczekajmy jeszcze na odpowiedź autora wątku - wtedy bedziemy mieć pewność.

Albo i nie…

Jedynym sposobem na skuteczne zachęcenie autora tematu do odpowiedzi jest zaproszenie go do rozmowy.

powiedz nam proszę jaki język systemowy masz ustawiony w swoim Windowsie?

Mam swoje obowiązki więc nie zaglądam tu codziennie, jeżeli chodzi o język to chyba domyślny, nie bawiłem się takimi ustawieniami. 

Jak kiedyś miałem starego kompa - klasa 4 to na 98 i XP często brakowało mi pamięci, teraz mam taki nowy, czteroletni na nim mam 7 i działa bez zarzutu.

A wyloty traktuje jak kolejny wyrzut energii jak to w stalkerze kolejny impuls elektro magnetyczny i gram dalej.

Zaraz pogrzebię i napiszę jak to wygląda u mnie 

1 polubienie

Czyli nadal nie wiemy nic pewnego…

No nic. Będziesz miał chwilę czasu to przetestuj moje rozwiązanie. Może pomoże

2 minuty temu, vidkunsen napisał:

Jak kiedyś miałem starego kompa - klasa 4 to na 98 i XP często brakowało mi pamięci,

Zainstalowałem tego moda w ramach testu “dla śmiechu” na typowym biurowym kompie - taka troche lepsza maszyna do pisanie z Wordem, zintegrowaną kartą graficzna intela, procesorem i3 i 4GB RAM

No i śmiga. Na najniższych ustawieniach ale działa. Nawet nie przycina za mocno

Język mam polski ale region Korea o dziwo, coś jest na rzeczy, zmienię to i ściągnę  jeszcze raz moda.

Postaram się dziś jeszcze dać odpowiedź 

3 polubienia

Niestety nie jestem w stanie pobrać tego moda, może alternatywny link? 

czy możecie sprawdzić łącze do pobrania https://zone.stalkerteam.pl/file/311 

Sprawdziłem też inne mody. Bez problemu mogę pobierać pliki z linków zewnętrznych lecz pliki wstawione na serwer stalkerteam są nie możliwe do pobrania.

Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu, a swoje zdążyłem już tu naściągać. 

NLC pobierałem z naszego serwera 2 razy. 
Za pierwszym, gdy tylko się pojawił, a następnie 5 września, gdy  sprawdzał, czy można bezproblemowo pobierać pliki. Za każdym razem nie było żadnego problemu. 
Moda pobrało ponad 120 osób więc dziwna sprawa. 

1 polubienie

Ja też miałem go wcześniej ściągnięte, a problemu nie mam tylko z tym jednym linkiem ale też z innymi na  forum.

Próbowałem trzech przeglądarek i ciągle to samo.

1 godzinę temu, Adamstg93 napisał:

Ja też miałem go wcześniej ściągnięte, a problemu nie mam tylko z tym jednym linkiem ale też z innymi na  forum.

Próbowałem trzech przeglądarek i ciągle to samo.

Możesz napisać więcej szczegółów?

Samo pobieranie rozpoczyna się lecz po jakimś czasie zastyga i wyskakuje “Niepowodzenie-błąd sieci”. Tylko, że specjalnie pobrałem dziś kilkanaście inny plików, bez jakiegokolwiek problemu. 

Sciągałem moda wczoraj i przedwczoraj i działało bezproblemowo. Przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz i nadal zero problemów przy sciaganiu.

Prawdopodobnie problem leży po mojej stronie ale nie mogę go znaleźć.

Spróbuj użyć jakiegoś programu który potrafi obsługiwać wznawianie np. https://ugetdm.com/.

3 polubienia

Jakoś idzie

Udało się.   miałeś rację, wielkie dzięki, gra chodzi aż miło.  Portals dzięki za ten program, pora zmierzyć się z Zoną 

2 polubienia

No i super! Cieszę się że i u Ciebie zadziałało

a ja mam taki problem z uruchomieniem po ok uruchamianie się ekran gry wybieram ustawienia ale gra nie ruszy wiesza się z charakterystycznym “pik”

litera E w skrypcie już zmieniłem

czy może pomóc ?