Problem ze Skarbem z Pieczary

Niestety gra zmusiła mnie do wymyślenia tego sposobu, bo podczas mojej wizyty w Pieczarze w poszukiwaniu Skarbu, nie zespawnowało się (lub zniknęło w teksturach) kilka monet i nie mogłem tego kwestu zaliczyć. Próbowałem dodać te monety do sprzedaży u handlarzy, ale coś nie chciały się pojawić. Drobny trik ze Spawnerem pozwolił mi szczęśliwie ukończyć w/w kwest.
Może podczas Waszej gry zespawnuje się w Pieczarze dość monet, by kwest zaliczyć. Ten plik macie na wypadek takiego problemu jaki ja napotkałem.

plik spawnera (skarb z pieczary).zip

Też miałem podobnie niby zebrane wszystkie monety ale zadanie ciągle nie zaliczone.Dopiero przy drugim podejściu pojawiła się reszta i zaliczyło zadanie hmmm A teraz mam więcej niż chciał Łysol heh ;D

Ja również miałem dzisiaj podobny problem z monetami. Powpadały w tekstury i nie było ich widać. Ale, akurat miałem granatnik Bulldog i ostrzelałem to miejsce i wypadło nawet kilka monet więcej, niż potrzebne jest do zaliczenia qusetu, zużyłem około 12 granatników Vog.

Wydaje się że najprostszym sposobem na skarb jest zebranie tego co leży, wyjście z pieczary na powierzchnię, powrót i zebranie reszty.

Siemka…Który Quest pierwszy zrobić,ten od Łysola o poszukaniu skarbu czy górnika. Ja po wzięciu zadania od Łysola ,czyli poszukanie skarbu , poszedłem do Pieczary do górnika.
Dostałem od niego zadanie poszukania książki w Zapomnianym Lesie. Wyszedłem z pieczary i prosto do zapomnianego lasu. Może najpierw poszukać skarbu czy zadanie od górnika ?
Czy ten skarb z zadania od Łysola,znajduje się w tej Pieczarze, gdzie jest górnik, proszę jaka kolejność.
//
Mam pytanko,mianowicie w którym dokładnie miejscu znajduje się książka w zapomnianym lesie Quest Górnika

Czy ten skarb z zadania od Łysola,znajduje się w tej Pieczarze, gdzie jest górnik, proszę jaka kolejność.

To jak to rozumieć… piszesz że wziąłeś od Górnika zadanie na książkę i pytasz gdzie jest Górnik ?..Jeżeli rozmawiasz o skarbie z Górnikiem to według mnie należy iść go poszukać bo jest w Pieczarze na dolnym piętrze więc bliżej niż książka.

Książki można szukać później. Jest na forum mapka z przedmiotami kwestowymi Zapomnianego Lasu którą zrobił Miedziane Jaja…http://stalkerteam.p…kacji-soljanki/

Skarb, czyli monety znalazłem dla łysola lecz nie mogę znalesć książki dla górnika

W lewym dolnym rogu mapy, praktycznie przy krawędzi lokacji. Książka leży pod krzakiem, obok jest trochę starych kości i ze dwa artefakty.

Super ,dzięki.

//

Tylko jestem ciekaw dlaczego w kolejnym temacie robisz bałagan. Co ma wspólnego Książka Górnika z skarbem w Pieczarze ?

Jeżeli niema na forum tematu o książce to można go otworzyć zamiast zaśmiecać istniejący o skarbie.

Pytałem. Bo łysol chciał skarb żeby poszukać,tak ,tak.Więc śmigam do pieczary ,najpierw rozmowa z górnikiem bo i tak jest zadanie,zadanie od niego pierwsze robię na poszukanie książki, bujam do zapomnianego lasu,a potem zadanie dla łysola dlatego pytałem skoro jestem w tej pieczarze po co wracać ponownie po zadanie do górnika,a miałem problem z tą książką.