Chyba grałem w tego moda, od razu przy starcie dostajemy złoty AK74 o ile się nie mylę, który jest poza tym niezniszczalny. Może trochę odbiegnę od tematu, ale mnie jak dłużej pogram w stalker cop to się resetuje komputer, w sumie to czas nie gra roli, kiedyś mi się wyłączył po 10 minutach innym razem po 3 godzinach, najczęściej tak mam gdy wyciągam detektor i chcę już zabrać artefakt a tu trach.. reset kompa. Nie wiem czego jest to wina..
Może coś z ustawieniami grafiki albo grafika może się przegrzewać posprawdzaj temperature, takie mam domysły.
Otwórz pudło i sprawdź na początek sprawy czystości..(wyczyścić wszystkie chłodnice w pudle z kurzu), oraz wiatraczki…Jeżeli jest ok to tak jak pisał czarnobyl10 włącz everest w tle ustaw monitorowanie temperatury i graj aż do resetu. Potem przeglądnij cały wykres w czasie gry. Jeżeli to grafa lub coś ze sprzętu to będzie widać.
Jeżeli nie jest to wina temperatur to daj znać będziemy szukać głębiej…![]()
Swojego czasu też miałem taki problem i ukazało się że zawalone kurzem były wentylatory na karcie graficznej, wystarczyło tylko przedmuchanie wiatraka sprężonym powietrzem,zainstaluj programik do monitorowania temperatury ikonka wyświetlana na pasku, przydatna rzecz.