Właśnie sprawdziłem.
Po usunięciu myślników w wersji spolszczonej Solianki wpis w notatkach po oddaniu torby Sacharowowi nadal nie pojawia się i co za tym idzie nie ma go na ATP.
Poza tym zauważyłem, że nie pojawia się napis na ekranie: Nowa droga ![]()
Udało się ![]()
Trurl3 rozwiązał wreszcie nękający nas od dawna problem niedziałającego przejścia ATP-Prypeć.
Najnowsza wersja polonizacji (01.12.10) jest wolna od tego błędu.
screeny z misji sprawdzania funkcjonalności przejścia poniżej:
Witam cieszę się że udało się rozwiązać problem, przepraszam że choć sam założyłem wątek z problemem to nie brałem udziału w jego rozwiązywaniu. Problem przy oddaniu torby jak zwykle rozwiązał Pan Trurl3. odemnie dostaje flaszkę. problem nie działających przejść znikł, gdy przeszedłem na rosyjską podstawkę tak jak miałem na początku, nie wiem co za czort mni podpuścił by instalować moda na polską wersję gry. Tak więc cieszę się że kolejny problem rozwiązany. Pozdrawiam.
Duży wkład również przypada Tobie …Ty naprowadziłeś temat o błędach w przejściach. Więc również flaszka dla Ciebie..assassing.
problem nie działających przejść znikł, gdy przeszedłem na rosyjską podstawkę tak jak miałem na początku, nie wiem co za czort mnie podpuścił by instalować moda na polską wersję gry
…spolszczenie powinno być dla polskiej podstawki, gracze nie będą kupować oryginalnej rosyjskiej wersji gry, by zagrać w jednego, czy dwa mody.