Pytania fabularne

Mam dwa pytania 1.czy i gdzie można znaleźć darmowe kłudki.2-jak zwiększyć udźwig nie wliczając artefaktów czy ego szkieletów

@szeryf1988 W pliku actor.ltx linijka max_walk_weight i w pliku system.ltx linijka max_weight. W obu najlepiej wpisać taka samą wartość.

A darmowych kłódek nigdzie nie znajdziesz. Chyba że użyjesz spawnera albo dopiszesz do sprzedaży jakiemuś handlarzowi po niskiej lub zerowej cenie.

1 Like

Nie mam takich plików w żadnym folderze gry.Jedyne pliki z rozszerzeniem ltx to te co na foto ale nie mam tam nic z tego co napisałeś.A skąd ewentualnie pobrać patche na udźwig do tego moda?

W pliku actor zmień to powinno wystarczyć. Pamiętaj aby podnieść też wagę z bieganiem. Bo inaczej będziesz miał lipę.

@szeryf1988 Mogę Ci zrobić taki patch na udźwig tylko powiedz na jakiej wersji grasz czy z 12.05.2022 czy z 15.03.2023 żebym zrobił do odpowiedniego patcha. Odpal grę i w menu w dolnym rogu sprawdź.

Dobra, zrobiłem dwa to sobie wybierzesz odpowiedni jak sprawdzisz. Rozpakuj i folder gamedata wrzuć do głównego katalogu gry.

12.05.2022.rar 15.03.2023.rar

W dodanych plikach jest podniesiony udźwig do 800 kg + zwiększona wytrzymałość GB.

2 Likes