Mod dodaje nowe teksty, więc musisz zainstalować polską wersję, jeśli taką chcesz mieć.
No właśnie mi też ledwo chodzi(musi się rozkręcić żeby zaczęło płynnie chodzić).
A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie punktu 3 Instalacji. Czy jak mam wersję Ang. ze spolszczeniem to muszę to robić?
Może tak być, ja mam spatchowaną do 08, nie pomyślałem o tym wcześniej trochę kiepsko mod nie spełniał się w 100%
nie zauważyłem nowych mutantów
Prawdopodobnie spawn gryzie się z wersją gry. Mod przystosowany jest do wersji 1.5.05.
Po połączeniu modów jakoś nie zauważyłem nowych mutantów a jestem już w Czerwonym Lesie nie wiem co się z nimi stało ale nie ma żadnego. Mi trochę zwalniała gra w bazach gdzie było kilka osób.
To już jest kwestia sprzętu, czy będzie w stanie płynnie obsłużyć nowe ulepszenia. U mnie Czyste Niebo ledwo chodzi, jak już kiedyś pisałem, ale grając trochę w tego moda zaobserwowałem spadek ilości klatek FPS przy nowych mutantach.
Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy ten mod obniża płynność gry?
To jest mod random z dodanymi do niego innymi modami. Warsaw pact zmienia wygląd niektórych broni na wg. mnie ładniejszy, a ten drugi chyba jest dość czytelnie opisany.
Jak widać, są to dodatki i niekoniecznie musisz je instalować.
Ja pobieram z RapidShare.de
A co to jest?
Random Mod 1.0 + Reaper’s Warsaw Pact Weapons Reskin PR 2.0 - RapidShare.com
Random Mod 1.0 + Full Upgrades for Armors and Weapons Mod 1.0 + Trader Overhaul + Bieganie z Exo + Udźwig 5000 kg - RapidShare.com
To też trzeba pobrać, czy to są tylko jakieś dodatki?
No gram na weteran i jest strasznie łatwo ale może rzeczywiści wrzucę na mistrz, żeby zobaczyć co i jak.
Tak jest bardziej realistycznie. Zagraj na najwyzszym stopniu trudnosci to dopiero beda w miare rowne szanse.
A czy jest opcja wyłączenia krwawienia u npc?? Bo trafię takiego np 2 razy w nogę i pada trochę to za łatwe bo oddział mogę skosić 1 serią bylebym każdego trafił, chciałbym wyłączyć lub ograniczyć im krwawienia da się zrobić??
A zauważyłem, że po połączeniu Randoma z Warsaw Pact ikonki których nie zmieniał Random zostały zmienione
I o to chodzi.
A zauważyłem, że po połączeniu Randoma z Warsaw Pact ikonki których nie zmieniał Random zostały zmienione. Ale np. ammo których wygląd zmieniały oba u nich wygląd pozostał z Randoma, inne rzeczy musiałbym dokładnie obejrzeć ale jak będę grał i coś zauważę dam znać.
Zrobiłem sobie 1079 kg, nośności oczywiście
, wykorzystałem wskazówki Elvisa , patrzcie Priboi Story, SoC i udało się, gra śmiga na 007 i wszystkim polecam.
Gracie na gitarze raczej w rzeczywistości, niż w grze. Ale przejdźcie do właściwego tematu.
Ja też :mrgreen:
A ja na gitarze gram ![]()
Gitara służy do niczego innego jak do opychania jej innym stalkerom/handlarzom :(. Przecież nie potrafimy na niej grać ;D.
Btw. wiem gdzie można znaleźć gitare nawet bez moda ;P. W bazie powinności jest, poszukajcie ^^
I prosił bym admina o zaktualizowanie postu tak jak to zrobiłem na xXcenzuraXx …
Jest tam link do FileFronta, który nigdy nie wygaśnie a taki rapidshare to może niedługo to wywalić. Więc Elvisie, gdybyś mógł… ![]()