Opis
Ostatnio na innym forum spotkałem się z pewnym problemem, tak więc zrobiłem tego moda.
TOZ-34 jest bardzo rzadką bronią w grze. Ten prosty mod umożliwi ci kupno tej strzelby u Sidorowicza. Znajdziesz go na początku gry w Kordonie.
Testowano na wersji 1.0005, powinno działać też na innych.
Autor
Elvis Scatter - zmodyfikowany plik handlarza
To bardzo prosty mod, więc nie musisz dodawać mnie do swojej listy autorów, ale wzmianka o mnie jest mile widziana.
Instalacja
Wypakuj folder gamedata do katalogu z grą.
Domyślnie: D:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Otwórz plik fsgame.ltx i znajdź następującą linijkę:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
Następnie zamień ją na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
Download
http://stalker.filefront.com/file/Restored_TOZ34_Shotgun;98818
tyle roboty na nic…
Warto przejść grę wiele razy, bez modów, z modami, na różnych poprawkach - od 04 w
górę. Poczujesz smak Zony.
Przecież możesz dokończyć tak jak teraz nic straconego wszystko przed tobą. Od nowa możesz zacząć nowa grę już z modem.
Szkoda :-/ , tyle roboty na nic… A już sie miałem dowiedzieć kim na prawdę jest Striełok
chyba pomyliłem się przy instalacji
Może powinieneś zacząć grę od początku, czasem to jest wskazane.
Testowałem go tylko przy rozpoczęciu nowej gry.
Zassałem tego moda, ale chyba pomyliłem się przy instalacji, bo wszystko sie posypało. Tzn po wczytaniu save’a następował pełny zwis systemu.
W Arsenalu nie ma Mosina.
I to stwierdziłem , a dopiero później się połapałem, że dałeś link do innego.
W Arsenalu nie ma Mosina.
Nie zaprzeczam po prostu nie znalazłem, poza tym szukałem w modach na naszej stronie przeglądałem TEN i myślałem, że do tego dałeś linka.
Oglądałem go i nie widziałem żeby tam Mosin był może pod inna nazwą.
To na pewno jest Mosin Nagant, bo stworzył go sam Gosuke.
A nie był to przypadkiem mod pod “Clear Sky”?
Oglądałem go i nie widziałem żeby tam Mosin był może pod inna nazwą.
A gdzieś był taki mod co dawał Mosina, chyba był w Priboju ale tez chyba osobno trzeba by sprawdzić.
Gosuke Weapon mod 3 v1.0 - download .
A gdzieś był taki mod co dawał Mosina, chyba był w Priboju ale tez chyba osobno trzeba by sprawdzić.
Bardzo dobra broń - zwłaszcza na początku. Oprócz eleganckiego, myśliwskiego wyglądu daje sporą siłę ognia i celność. To ostatnie zwłaszcza przy strzelaniu brenneką. Dzięki temu można sobie kulturalnie zapolować na dziki
Do pełni szczęścia brak mi tylko czegoś w rodzaju sztucera, choćby starego Mosina.
snoork
November 15, 2013, 3:37pm
17
To w podstawce jest toz ?
LVutner
November 15, 2013, 4:58pm
18
Tak, jest w podstawce, lecz niejest w sprzedaży