Teraz mogę powiedzieć, że wprowadzony przeze mnie w “Polskim Akcencie” do Solianki “schowek Huntera” działa w 100% i jego zawartość jest dokładnie taka jak została zaplanowana (tzn. nie podlega modyfikacji losowej).
Poniżej krótka historyjka obrazkowa ze schowkiem w roli głównej:
Moment otrzymania info o schowku na PDA:
Tak wygląda opis schowka i jego lokalizacja na mapce w PDA:
Moment odnalezienia schowka w terenie … (fajnie schowany jest ):
… i jego zawartość (wszystko inne poza kombinezonem Huntera zamalowałem czarną farbą - ma być niespodzianka po odnalezieniu ):
Akurat ten schowek nie jest przypisany do konkretnej osoby lub zdarzenia, ale pojawi się po ubiciu pewnej liczby konkretnych wrogów (co nie powinno być zbyt trudne ). Chciałem, by pojawił się w miarę szybko podczas gry.
Teraz tylko potrzebne są jeszcze potwierdzenia od osób, które zaczęły niedawno zabawę z Solą
Możesz mi napisać tu albo PM co konkretnie potrzebne jest do pojawienia się schowka, jestem już dość daleko, dodatek ten zainstalowałem dopiero niedawno i chciałbym przejrzeć zawartość schowka :].
Takie są warunki pojawienia sie schowka (+ odrobina szczęścia podczas działania pewnego skryptu, który ocenia prawdopodobieństwo pojawienia się informacji o schowku mimo spełnienia warunków):
wykonaj zadanie wyłączenia mózgozwęglacza, a następnie zlikwiduj 5 stalkerów w randze master (mistrz) z jednego z ugrupowań: najmenicy, wojskowi, bandyci, samotnicy, monolitowcy.
przy czym tych pięciu stalkerów MUSI być z jednego ugrupowania, więc możesz mieć po czterech “mistrzów” z każdego z wymienionych ugrupowań i nie dostać schowka, lub co gorsza dostać inny za właśnie tych czterech z jednej frakcji - i licznik bije od nowa …
Takie małe pytanie już w x-10 dostałem było akurat 5 Monolitowców w Egzo i pod rząd ich położyłem więc jak pokazała mi się nazwa to już mam to cudo w znaczeniu schowek??
Takie małe pytanie już w x-10 dostałem było akurat 5 Monolitowców w Egzo i pod rząd ich położyłem więc jak pokazała mi się nazwa to już mam to cudo w znaczeniu schowek??