Tak jak było mówione teraz trwają prace nad paczką uzbrojenia, a żeby było na co popatrzeć to kilka ujęć z Bagien.
Wyszła wersja 1.4.3 moda, w niej różne zmiany graficzne, trochę zmian gameplayowych, np nowy system wypełniania skrytek zawartością.
Linki:
Paczka z niskiej jakości teksturami:
Linków do pierwszego postu na razie nie wrzucam żeby nie mięszać ludziom z poprzednią wersją 1.4.2, którą spolszczył @Szczepan9205
Witam spolszczenie będzie pasować od 1.4.2 czy nie bardzo?
Świetna zima ![]()
@suchy1280 Przeglądałem przed chwilą gamedatę 1.4.3 i spolszczenie do 1.4.2 powinno pasować bez większych problemów. Kilku tekstów będzie tylko brakowało, ale postaram się dzisiaj sklecić mini-łatkę aktualizującą spolszczenie do 1.4.3 ![]()
Ok dzięki. Pozdrawiam.
Zaktualizowałem linki do moda i do spolszczenia w poście #1 także jeśli ktoś czekał na spolszczenie do wersji 1.4.3 to można je już pobrać ![]()
Trwają prace nad wyglądem uzbrojenia w wersji 2.0.
Wciąż też dopracowywany jest ogólny wygląd moda, tekstury, pogoda.
Także nowy system wypełniania schowków dodany ostatnio w v1.4.3 jest doszlifowywany.
Ta ostatnio wypuszczona wersja ma też wkrótce otrzymać patcha z poprawkami.
Wyszedł mod w wersji 1.4.4 @Szczepan9205 na pewno się ucieszy ![]()
Ze zmian to wiadomo róźne zmiany w grafice i w systemie pogodowym. Jeśli chodzi o zmiany gameplayowe to z ważniejszych: poprawki i zmiany w tym nowym systemie wypełniania schowków, dodanono 15 specjalnych schowków. Do moda dołączono przewodników, można ich znaleźć na Kordonie i w Barze. Dodano też opcję brania npców jako towarzyszy. Npc mogą zmieniać pancerze, dodano nowe artefakty.
Linki:
No nieeee
Skoro autor dodał przewodników, nowe schowki, towarzyszy i artefakty to roboty pewnie będzie więcej niż przy ostatniej łatce także nie wiem kiedy się za to wezmę
Dopiero co się uporałem z Anthology 2.0, a teraz zupełnie zmieniłem grę i grzebię przy Project Zomboid także i mam Atrybut do ogarnia i dialogi w nim do korekty, więc SoC: U pewnie sobie poczeka.
Można czekać do wersji 2.0
żeby sobie roboty zaoszczędzić. Bo widać, że pracują aktywnie, teraz nad paczką broni, ma być o tym filmik wkrótce.
A na dziś nowe obrazki z 2.0.
Witam to się robi coraz ciekawsze, i chyba na tym pierwszym screenie widać tą Cerkiew z Czarnobyl2 nie? Pozdrawiam.
Dobra… Znalazłem trochę czasu, żeby przyjrzeć się tej łatce 1.4.4 i okazało się że nie było aż tak dużo roboty z dostosowaniem spolszczenia, więc zaktualizowałem w poście #1 linki do samego moda i wrzuciłem link do spolszczenia ![]()
Ostatnio ciągle było, że twórcy “pracują nad paczką broni” to dzisiaj kilka obrazków jak to na razie wygląda.
Trochę nowych informacji. Trwają przygotowania do zamkniętych beta testów wesji 2.0.
Doszlifowywany jest UI. Nadal zachodzą zmiany na niektórych mapach, np Bar został powiększony. Wprowadzony został system zamarzania gracza w nowych anomaliach zimowych. A jeśli gracz wybierze granie w zimowej wersji moda system ma działać cały czas.
Zmieniony też został trochę system leczenia.
Modyfikacja wyszła w nowej wersji z numerkiem 1.4.5.
Główne zmiany to różne poprawki odnośnie grafiki, npców, systemu skrytek.
Z nowości dodano slot na hełmy.
Linki do wersji 1.4.5:
A poniżej trochę obrazków z prac nad bronią dla wersji 2.0.
Tu jest grubo. Pozdrawiam.
Trwają prace nad filmem, który ma zaprezentować moda w wersji 2.0.
Po jego premierze mają rozpocząć się zamknięte beta testy v2.0.
A aktualnie mod dostał patcha z numerkiem 1.4.6, wrzucamy go na moda w wersji 1.4.5.
Linki:
Prawie godzina dwadzieścia materiałów o pracach nad modem w wersji 2.0: grafika, gameplay, info o zamkniętych beta testach itd
Trochę później pojawi się filmik w wersji angielskiej.
Wersja w bardziej ludzkim języku.