Takie pytanko. Czy opłaca się go ulepszać poprzez wstawienie tych trzech modułów? Co wtedy osiągniemy? Będzie lepszy pancerz czy zabawka do wyrzucenia?
Idzie jakoś obejść to zalecenie o czarnej Energi?
Takie pytanko. Czy opłaca się go ulepszać poprzez wstawienie tych trzech modułów? Co wtedy osiągniemy? Będzie lepszy pancerz czy zabawka do wyrzucenia?
Idzie jakoś obejść to zalecenie o czarnej Energi?
Nie montuj 3 modułu. Wtedy art niepotrzebny,parametry podwyższone,a nie będzie automatycznego dozowania apteczek itd. W poprzedniej wersji Soli, rzecz warta uwagi, teraz ot ciekawostka.
de Vries , Ignachinio- moim skromnym zdaniem - właśnie dozowanie leków jest najważniejszą zaletą tego kombinezonu. Cała reszta jest - ogólnie - przeciętna. A w kwestii akumulatorow czyli Black Energy - są ogólnie dostępne u Sacharowa , a i znależć je na tym etapie , nie będzie już tak trudno jak na początku gry.
Ok czyli obecnie się nie opłaca go używać?
Schowaj go gdzieś - fabuła sama zaprowadzi Cię w miejsca gdzie te moduły znajdziesz. A jak już zdobędziesz wszystkie - zdecydujesz samodzielnie co dalej robić, porównując stan Twojego ekwipunku z oczekiwaniami.
Nie jestem o tym przekonany. Dozuje leki wtedy kiedy nie trzeba,tzn małe ubytki zdrowia, a apteczek/antyradów mało. A kiedy trzeba to jestem już martwy. Zresztą na tym etapie miałem już exe Czarnego Doktora. Ale co kto lubi
A to dziwne - de Vries - bo u mnie dozuje leki gdy życie spada mi do minimum. ??? Byc może rodzaj rozgrywki determinuje sposób wykorzystania mozliwośći SKAT-a.W kwestii apteczek -cytując kolegę -" na tym etapie " - winna walać się po schowkach gracza solidna ilośc niewykorzystanych “dóbr zdrowotnych”, ergo - to nie jest problem , a w ferworze walki czasami można zapomnieć o dozowaniu leków.
W kwestii stanów posiadania - każdy gra po swojemu .
Jak najbardziej się z tym zgadzam co do posiadanych dódr. Co prowadzi do wniosku,że pancerz+arty pozwalają taskać minimalną, awaryjną liczbę medykamentów. Pojemność plecaka jest ograniczona(do 1 tony😫), a tyle dobra wala się po drodze:)
Jak zawsze ekwipunek dobieramy do stylu gry.