Mam problem z misją mały problem pozyskaj obrożę mutanta,nie ma możliwości pozyskania obroży,nie wyświetla się F jest tylko biała kropka nie aktywna poza tym nie mogę uzyskać trofeum z żadnego zabitego mutanta jest tylko biała kropka i nic.
W takich sytuacjach pomagał mi zapis i wgranie. Podobnie dzieje się czasami z mutanta mi.
Jesteś oczywiście pewien, że obroża jest na TYM mutancie, którego próbujesz jej pozbawić ???
Oczywiście dodam że wgrywanie gry nie pomaga zresztą nie można oskórować żadnego mutanta
Wywaliłem z dysku S2 już dawno temu z tego co pamiętam NIE MA zbierania skór czy innych rzeczy z mutantów w gołym S2. Tylko wgrany mod z Nexusa dawał taką możliwość. Nie ma skórowania, zbierania naszywek …niczego nie ma. Może po najnowszych aktualizacjach coś dodali ale od początku nie było. Więc się nie dziw. S2 to mierna podróba Stalkera. Zwykła strzelanka dla konsolowców.
@sancarlo ale masz upatchowaną grę? I czy grasz z modami? Bo widziałem taki problem i gościu mówił, że miał konflikt modów, które zepsuły lootowanie mutantów i skaszaniły właśnie też to zadanie z obrożą.
Ogólnie niby nie wszystkie mutanty dropią loot, z tego co czytałem to te co na mapie oznaczone są X, no i potem jest kropka na ciele jak podejdziesz. Ale psują to np mody na staminę, wagę gracza itp. A nawet jak nie psują ogólnego skórowania mutantów to potrafią zrypać to questowe, skryptowe czyli np zadanie z obrożą.
Właśnie odkryłem że problemem był modzik na zwiększony udźwig,wystarczyło go na chwile usunąć i podnieść obroże.
@sancarlo Zwykle wystarczy czytać opis moda pobieranego z Nexusa czy skądkolwiek. Kiedy był wydany ? czy jest kompatybilny z daną wersją gry i takie tam.
No i używać MO2. Bez menadżera pliki ładują się alfabetycznie. Idzie to obejść zmieniając nazwy i na początku nazwy wpisywać 1,2,3 itd przed właściwą nazwą.