To ja już nie mam pytań
Żadna nowość wojak ma kombinezon maskujący…![]()
Żadna nowość wojak ma kombinezon maskujący…
…i ciężko dziada odstrzelić z daleka ![]()
malakas
// on Cie widzi i przez to ma fory…![]()
Po to są kombinezony maskujące. A odstrzeliwanie żołnierzy z posterunku pod mostem zazwyczaj źle się kończy, albo przynajmniej mocno komplikuje grę
Toć wiem, ale na Kordonie trafiłem bandytę w maskującym - tam, gdzie się ratuje Żwawego. Chyba bandytę - było ich kilku, jeden w maskującym.
malakas
// masz rację oloo jest ich tam co jakiś czas po trzech na raz…Bandyci w kaftanach maskujących
Czyli to nic nadzwyczajnego?
Grałem w podstawkę i jakiś czas temu w czyste AMK
NO raczej nic nadzwyczajnego ,też spotkałem gdzieś takiego zioma a’la predator ale dostał kule w dyńke szybciej niż zdążył podnieść broń i odwalił kitę.Można dla siebie taki kombinezon skombinować ? Rzeczywiście zadarcie z wojakami trochę komplikuje sprawę w Kordonie na mnie śmigłowiec wezwali chamy ;(
malakas/portals..pisał ktoś z nich, ale ze względu na słabą pamięć nie wiem już który..że da się jakoś ominąć ten śmigłowiec w Kordonie i dotrzeć do placówki wojaków. Chyba nawet mi się udało.. przy płocie jakoś szedłem..A co do kombinezonu maskującego to chyba a raczej przeważnie wojsko go ma, ze stalkerów samotników/wolności/powinności/najemników/ekologów nie spotkałem żadnego który by miał. Jest jeden ? hmm chyba tak.. bandyta która ma ten pancerz i jest on w bazie..chyba nawet przy bramie do hangaru. Szkoda że nie da się taki nosić..A pro po egzoszkieletów.. ekologów mi się podoba, z wyglądu ![]()
Jeśli chodzi ci o quest z walizką z posterunku to i owszem
1.Idziesz wzdłuż ogrodzenia z lewej strony przez pole minowe aż do zwalonego drzewa
2.Przechodzisz na stronę wojaków (mogliby zrobić jakąś normalną dziurę)
3.Po cichutku po płytach i kontenerach wchodzisz na dach
4.przez dziurę w dachu wskakujesz do budynku
5.łapiesz walizkę i rozwalasz wojsko unikając okien i nie wychodząc z budynku aż nie wykończysz wszystkich
6.Gdy wyczyścisz posterunek helikopter odlatuje a ty rozwalasz btr-y z granatnika
7.Biegiem do wioski kotów odeprzeć atak wojskowych trzymając kciuki by nie zginął ci Fanat
No i tyle
Małe uzupełnienie do punktu 5. poprzedniej instrukcji - przed helikopterem (jeśli przyleci), można się schować w przedsionku budynku, tam pociski z helikoptera nie dolatują. Poza tym koniecznie należy obszukać wszystkich i cały budynek - podczas ostrzału spadają na dół rzeczy schowane w skrzynkach na strychu, między innymi dwa kombinezony grawitacyjne które będą potrzebne potem. Nie sprzedawać!
Dokładnie tak.Dzięki Trurl3
Sorrki może moje pytanko jest nie w temacie ale czy można kupić kombinezon maskujący jeśli nie to pod jaką nazwą on jest w grze.
Kombinezonu maskującego nie kupisz.Jeden specjalnie dla ciebie znajdziesz z tokiem gry.Drugi dostaniesz questowo od Pantery ale tylko do konkretnego zadania i musisz go oddać.Trzeci wpadnie w twoje ręce przy jednym z questów Woronina , teoretycznie też powinieneś go oddać , ale praktycznie można go trzymać tak długo jak się chce , czy zostawić sobie na zawsze co skutkuje tylko niewykonanym pobocznym zadaniem i kilkoma artefaktami mniej ![]()
Gdybyś natomiast chciał wejść inną drogą w posiadanie takiego kombinezonu to jego nazwa w grze to meceniy_outfit_new
Super dzięki za pomoc.