Weapons from S.M.R.T.E.R

Weapons from S.M.R.T.E.R.

Opis:

Wszystkie bronie ze S.M.R.T.R.'a działające na podstawce.

Modyfikacja ma wbudowanego Spawner M0D’a (by Czaro)

Bronie da się ulepszać i doczepiać do nich dodatki (tłumik/celownik/granatnik) - dowód poniżej. Waga po rozpakowaniu: ~270MB

http://img15.imageshack.us/img15/5121/alladdedweapons.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/8498/weaponswithaddons.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/9421/fewupgrades.jpg

Uwaga!

Mod stworzony przez Czaro na prośbę użytkowników forum o Stalkerze - wiadomo którego. Bronię wyjęte są z S.M.R.T.E.R. moda.

Od siebie:

Moda testowałem i powiem, że jest bardzo fajny. Nowe bronie nie mają opisów lub są one niepoprawne, dodatkowo nowe bronie są znacznie potężniejsze i lepsze od oryginalnych. Być może jeśli znajdę chęci to się tym pobawię i lekko przerobię, aczkolwiek nie wiem. Mod nie powoduje żadnych bugtrapów, nawet jak zespawnujemy przedmioty questowe i wykonamy zadania podwójnie itd. Polecam go w szczególności tym, którzy przeszli już Stalkera i chcą sobie teraz popolować na mutanty/stalkerów. Całkiem fajnie się w niego gra.

Download:

Hotfile

Bronie:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Ul7C8UoTl7M

mógłbyś poprawić link do download??
pozdrawiam

A wiesz teraz gram w moda w którym te giwerki występują, ale wydaja się trochę słabsze więc do celu. Mod jest trudniejszy niż gra podstawowa mocne mutanty szybko się respawnuja i w ogóle ich pełno jeszcze potu po ataku 1 pijawy nie otrzesz potu już Cie druga głaszcze po pleckach. W tym momencie taka trochę lepsza broń sprawdza się znakomicie bo jak biegnie na ciebie 5 zombi ale tych długorękich z OL to coś dobrego co strzela się przydaje i tu widzę sens wypasionych pukawek. Więc jak mówiłem i potwierdzam mod jest dobry tylko w tym momencie jego używanie jest zależne od sytuacji.

Kwestia dodania tego do plików handlarzy pomijam już dodawanie tego do gry - losowa obecność u stalkerów bo to masa roboty już.

Mi chodzi o dodanie nowych kombinezonów których nie ma w modzie.

Aaa to tego nie zakumałem, no można nad tym pomyśleć tylko lepiej nie spawnowac wsio tylko powiedzmy jakąś broń i to dostępną za spora kaskę.

Trzeba by bylo zmniejszyc staty broni i bylo by ok.

Mi chodzi o dodanie nowych kombinezonów których nie ma w modzie.

Tam wsio jest tylko w osobnych zakładkach jeżeli chodzi o te kombinezony i praktycznie nawet ma arty questowe.

Trzeba to poprawić i jeszcze sie z tego moda zrobi - przy chwili czasu pobawię się tym i może jak znajdę kogoś chętnego do pomocy to i kombinezony doda się i będzie small modzik.

Są tak wypasione, że im pasków nie styka?? Hehe to po raz kolejny mnie przekonuje, że jednak nie dla mnie to hehe.

Z 6 broni bylo w schowkach. Wydaje mi sie, ze one maja zbyt dlugie paski statystyk i ich nie widac [sa np po 150%]. Po ulepszeniu ich na maxa widac roznice w strzelaniu wiec raczej tak jest.

Prawie na maxa. Ale nie jestem pewien czy staty nie są przekłamane. Kiedy porównuje niektóre bronie to jakoś tak są inne - np. HK417 i G43 niby maja podobne staty, ale G43 jest celniejszy chyba. Co do schowków to jesteś tego pewien? To nie jest pełen mod, tylko jego fragment - bo w pełnym SMRTERze chyba były w schowkach, a ja jeszcze nic nie znalazłem.

Nie zmienia to faktu, że masz je za free oraz, że maja takie staty, że ja pierdziu i wszystkie są takie same (staty) różnią się tylko szybkostrzelnością reszta na maxa.

Poszliscie na latwizne ze spawnowaniem. Bronie mozna znalezc w skrytkach.

Ja w żadnym razie nie twierdze, że jest to słabe mod albo coś takiego do mnie po prostu nie trafia i tyle. Czekam na co innego.

Żeby te bronie miały sens to trzebaby grać na SMRTER modzie, ale moim zdaniem zmiany w nim wprowadzone są kiepskie. Ale jeśli ma się umiar w spawnowaniu broni to można fajnie pograć - jak mówiłem to jest mod dla tych co przeszli już grę no i można dodać też, że dla tych którzy chcą z tego zrobić swojego moda bo broni jest zawsze za mało w tej grze :grin:

Panowie jak to mówił Napoleon ściągnąłem, zainstalowałem, włączyłem. No i według mnie szału nie ma broni rzeczywiści jest o0grom ale jaka w tym zabawa, że broń i inne rzeczy masz za free i to takie, że 1 strzałem księżyc zestrzelisz może to dla zabawy fajne ale do mnie jakoś nie trafia choć swoich fanów może znajdzie. Ktoś się nad tym napracował wielki szacun ale ja ściągnąłem i już usunąłem.

Spawner mod działa z wszystkimi elementami jakie są w grze - od artefaktów specjalnych po przedmioty specjalne, kombinezony te które są w grze też tam można spawnować - za wyjątkiem bodajże jednego egzoszkieletu jaki może sprowadzić handlarz w Skadovsku.

Kombinezony sa chyba wszystkie jakie mozna zobaczyc w grze i to we wszystkich barwach [dla kazdej frakcji].

Pobawić się nim pobawię, ale nie wiem kiedy, więc ściągnij sobie. Kombinezony są też w którymś modzie, może pogadam z Czaro i to też wyciągnie - kombinezonów jest wiele zrobionych.