Znalazłem taką stronkę, już mi się ta podróż podoba:
http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=21&t=641
Tak jest Realna… Przecież ukraincy muszą z czegoś żyć… Chętnie zwiedziłbym miasto duchów, czyli Prypeć zapewne iż wycieczki nie są drogie
Chłopaki za rok mam 18
Więc jadę na wycieczkę do czarnobyla. Może ktoś z was też byłby chętny ?![]()
Dokładnie Czarnobyl Tour ![]()
Jeżeli pojedziesz, to nakręć fajny film dla S.T.A.L.K.E.R.TEAM i zrób ciekawe zdjęcia do kalendarzy. Musisz tam jednak na siebie uważać i nie łaź nigdzie, gdzie nie będziesz miał przewodników w zasięgu wzroku. Uważaj też na Rosjanki - są dobrymi żonami, ale tak naprawdę to jeszcze się nie wyklułeś i masz czas na takie rzeczy.![]()
Dzięki, a o tym już pomyślałem
Sony Alfa 300
zakupiona ![]()
Jadę z tobą ![]()
No i fajnie
Czekam tylko na jakiś termin na wakacje i kupuję
Tylko że muszę dojechać aż do Krakowa
Bo z stamtąd start.
oo ciekawy temat widzę!! Polecam jechać z Rzeszowa znam tam gości którzy jeżdżą co rak. Wycieczka kosztuję 600 zł 3 dniowa. Ma się parę opcji zwiedzane ogólne lub Extreme 200zł więcej z weteranami wycieczek na swoją odpowiedzialność, ja polecam tą drugą opcję można zobaczyć miejsca w który mało kto był. Żeby się zapisać trzeba dać im wcześniej znać bo muszą załatwić przepustki i noclegi plus wyżywienie. A po wszystkim jest imprezka w Kijowie ojj wódeczka musi się tam lać polecam Rzeszów jest najbliżej Ukrainy !! Jak by co to ja też mogę jechać bo jestem z Podkarpacia
Kurde, ja mam dopiero w marcu 15
Martwię się o to że jak już będę pełnoletni to z Zony niewiele Zostanie, Nowy Sarkofag okryje elektrownie a po Cmentarzysku maszyn zostaną tylko opowieści
A marzy mi się taka wycieczka ![]()
Teraz strefa ma być otwarta dla zorganizowanych grup turystycznych, bez obawy zona nie zniknie.
Chociaż ta kopuła na sarkofag co Francuzi robią … Hmm do 2012 mogą postawić.
Zabezpieczany jest sarkofag i słusznie bo stary sarkofag groził zawaleniem ale pozostałe miejsca zostają bez zmian.
Wczoraj (31.12.2010) podawali w tv, że Ukraińcy liczą na poważny rozkwit turystyki w strefie. Pokazywali żyjących tam ludzi - przeważnie starych ale przesłanie jest jasne - Strefa nie jest już tak śmiertelna. Mówili, że turystami wpuszczanymi w Strefę mogą być jedynie osoby dorosłe i że całkowitą regenerację w kwestii radioaktywności tereny uzyskają dopiero po … 300 latach. Jednym zdaniem ZonaPark właśnie został otwarty. ![]()
I wszystko runęło … Poszło z psami na piwo
Czyli wielkie wędrówki się zaczęły.
Tu możecie sobie zobaczyć jak taka wycieczka może wyglądać