może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie
link mapy:
http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs\_map\_zone.htm
Dzięki, kupiłem sobie już ten wykrywacz w bazie wolności, a nad wydrukowaniem mapy to coś pomyślę.
może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie
link mapy:
Eeee… Po pierwsze, to proponuję zacząć uczęszczać na lekcje polskiego. Druga sprawa - wydrukuj w wysokiej rozdzielczości, bo będzie więcej i lepiej widać, będziesz widział szczegóły i podpisy. Rozdziałkę możesz zmienić w Photoshopie czy Paint.NET.
Pozdr.
Na youtube jest filmik jak tam dojść podałbym linka ale nie wiem jak to znaleźć. Może poszukam.
I znalazłem link masz TU
Jest w jaskini pod przy moscie za blacha przy scianie.
a i mam jeszcze jedno pytanie na mapie na bagnach jest pokazane w lewym górnym rogu wykrywacz artefaktów wie ktoś jak sie do niego dostać???
Link nie dziala.
Jak już masz tę mapę, to powycinaj fragmenty, zmniejsz ich rozmiary i wydrukuj - proste przecież.