Problem rozwiązany , zrobiłem to tak
W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C
Następnie w katalogu gamedata/config/weapons znalazłem plik w_svd_c ltx. Otwarłem go w notatniku i przepisałem skróty czyli było tak
;çâóęč
snd_draw = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_draw
snd_holster = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_holster
snd_shoot = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_shot
snd_empty = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_empty, 0.5
snd_reload = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_reload
A teraz jest tak
;çâóęč
snd_draw = Aaz\SVD-C\svd-c_draw
snd_holster = Aaz\SVD-C\svd-c_holster
snd_shoot = Aaz\SVD-C\svd-c_shot
snd_empty = Aaz\SVD-C\svd-c_empty, 0.5
snd_reload = Aaz\SVD-C\svd-c_reload
Zadanie zaliczyło się , mam SVD w plecaku zamiast opisu broni krzaczki ale ja nie odważę sie tego zmieniać zresztą nie ta jedna broń ma krzaki zamiast opisu
Kobal mógłbyś dokładnie napisać jak to żeś zrobił? chodzi mi dokładnie o streszczenie tego zdania .‘‘W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C’’.Gdzie mam tego katalogu szukać i jak to odpalić?
Mam coś takiego.
Ok juŻ dałem radę, znalazłem ten katalog zmieniłem nazwe na SVD-C, jest tu ''gamedatasoundsaaz'' i teraz gra i tańczy.
Miękkie zgłoski, duże litery i znaki interpunkcji. Fatal error wstawiamy w kod<>. cichy.
streszczenie tego zdania .‘‘W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C’’.gdzie mam tego katalogu szukac i jak to odpalic?
W argumencie logu masz dokładną ścieżke, gdzie szukać tego folderu.