Z jakim sprzętem ukonczyliscie Czyste Niebo ?
Moje takie :
-Kombinezon SEVA całkiem rozwalony a jednak mi się udało ![]()
-Karabinek Vintar BC od leśnika ,wcześniej coś tam ‘‘Avalanche’’
-Detektor ‘‘Niedźwiedź’’
-Dziwne ale wszystkie Artefakty sprzedawałem więc ich nie liczę ![]()
Sprzęcior słaby ale dało się grac
.
Pozdrawiam Devell …
Mój sprzęt pod koniec gry to :
-ulepszony na max Kombinezon SEVA
- trochę ulepszony FN2000 z tłumikiem
- Ulepszony w dużym stopni SWD
- Detektor Wieles czy jak on tam ma
- i kilka artefaktó nawet nie pamiętam jakie ale głównie zmniejszające promieniowanie
Wziąłem jednak za mało amunicji i już w limańsku musiałem wymienić SWD na AK74 czystego nieba które jest bardzo fajne.
Hmmm… ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami.
Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem ![]()
Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma.
Niech ktos pomoże ![]()
A ja przeszedłem stalkera w kombinezonie " wschód słońca " i poczciwym Ak. Nie spotkałem się z takim problemem, więc ci nie pomogę. Wgraj patche powinny pomóc.
Hmmm… ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami. Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem
Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma.
Niech ktos pomoże
Ten czarny detektor to właśnie ten Wieles.Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04
Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04
Te strzałki miałem odrazu i nie wgrywałem żadnych patchów …
PS. mam v.1.5.01
Dawno to było
z tego co pamiętam był to Vintar , Kałasznikow 74r, Obokan , kombinezon z kwadratowym hełmem i zielony naukowców , masa pestek i działko gausa .
-Kombinezon Seva
-SPSA 12
-Ulepszona na wiele sposobów Groza
-Pistolet Martha
-Meduza,Kotlet,Grawi
-ok. 15.000 rubli
-Działko EM1 (Od Lebediewa w Elektrowni)
-Detektor Wieles
-Masa amunicji,granatów,apteczek itp
Pozdrawiam ![]()
Piękny odkop West.
Spójrz na datę.