Z jakim sprzętem na koniec?

Z jakim sprzętem ukonczyliscie Czyste Niebo ?
Moje takie :
-Kombinezon SEVA całkiem rozwalony a jednak mi się udało :frowning:
-Karabinek Vintar BC od leśnika ,wcześniej coś tam ‘‘Avalanche’’
-Detektor ‘‘Niedźwiedź’’
-Dziwne ale wszystkie Artefakty sprzedawałem więc ich nie liczę :slight_smile:
Sprzęcior słaby ale dało się grac :slight_smile: .
Pozdrawiam Devell …

Mój sprzęt pod koniec gry to :
-ulepszony na max Kombinezon SEVA

• trochę ulepszony FN2000 z tłumikiem
  • Ulepszony w dużym stopni SWD
  • Detektor Wieles czy jak on tam ma
  • i kilka artefaktó nawet nie pamiętam jakie ale głównie zmniejszające promieniowanie
    Wziąłem jednak za mało amunicji i już w limańsku musiałem wymienić SWD na AK74 czystego nieba które jest bardzo fajne. :frowning:

Hmmm… ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami.
Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem :frowning:
Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma.
:slight_smile: Niech ktos pomoże :slight_smile:

A ja przeszedłem stalkera w kombinezonie " wschód słońca " i poczciwym Ak. Nie spotkałem się z takim problemem, więc ci nie pomogę. Wgraj patche powinny pomóc.

Hmmm… ja mam problemy z całą grą głównie z detektorami. Po 1 - Na jednym kompie miałem ten detektor czarny co na radarze kulki pokazuje (nazwy nie znam)a na drugim tylko niedzwiedzia i żadnego Wielesa nie spotkałem :frowning: Po 2 - Na 1 kompie były na mapie niebieskie strzałki między lokacjami a na 2 ni ma. :slight_smile: Niech ktos pomoże :slight_smile:

Ten czarny detektor to właśnie ten Wieles.Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04

Jeżeli chodzi o niebieskie strzałki pomiędzy przejściami to pojawiają sięone po spatchowaniu gry do wersji 1.5.04

Te strzałki miałem odrazu i nie wgrywałem żadnych patchów …

PS. mam v.1.5.01

Dawno to było :smiling_face_with_sunglasses: z tego co pamiętam był to Vintar , Kałasznikow 74r, Obokan , kombinezon z kwadratowym hełmem i zielony naukowców , masa pestek i działko gausa .

-Kombinezon Seva

-SPSA 12

-Ulepszona na wiele sposobów Groza

-Pistolet Martha

-Meduza,Kotlet,Grawi

-ok. 15.000 rubli

-Działko EM1 (Od Lebediewa w Elektrowni)

-Detektor Wieles

-Masa amunicji,granatów,apteczek itp

Pozdrawiam :wink:

Piękny odkop West. :slight_smile: Spójrz na datę.

1 Like