Zmienione mapy i ekrany ładowania [SoC]

Autor: oleg199966

Opis: Zmienione warianty map w porównaniu z oryginałem. W większości map po prostu trochę usunięto mgłę. Niektóre są mocno zmodyfikowane. Głównie zmiany dotknęły mapy Prypeci (przerobiona ziemia i budynki), Dolina Mroku (zmieniona woda), Radar (usunięty niebieski odcień), Dzicz (usunięte białe kontury budynków). Oprócz tego autor zamienił niektóre ekrany ładowania na bardziej pasujące (według niego), a także główny ekran ładowania. Jeśli jakiś obrazek lub mapa nie spodobała się, można ją zawsze usunąć z folderu. Zawartość archiwum wrzucić w folder z grą. Niektóre pliki są wzięte z Final Upgrade.

Link: KLIK (nacisnąć na przycisk Скачать, potem odczekać 60 sekund i pobrać).

Screeny:

Spoiler

Po lewej oryginalne - Po prawo nowe.

Źródło: playground.ru

Pochwała dla autora za włożony trud, ale jest to wg. mnie pudrowanie, zamiast mycia. Jeśli to mają być “zdjęcia satelitarne”, to powinny wyglądać tak, jak teraz obraz jest widoczny na mapach Googla. A jak idziemy w stronę wojskową, to jak mapy topograficzne. W jednym z modów - nie zapamiętałem nazwy - taka namiastka topograficznych już była. Jednak wiem, że są to tylko moje pobożne życzenia, bardzo trudne do realizacji.