Może jeszcze jest wcześnie, ale ja mogę nie mieć okazji przez jakiś czas na napisanie posta a nie czułbym się dobrze bez złożenia Wam Wszystkim życzeń.
Zdrowych, spokojnych, radosnych i beztroskich świąt dla Was i Waszych bliskich. Każdy jest na swój sposób inny ale mamy wspólne zamiłowania do Stalkera, Zony i tych nie spotykanych gdzie indziej klimatów. Nie wiem czego jeszcze mogę życzyć tak szerokiemu gronu ludzi ale chyba Wszyscy czekamy na świetną drugą część Stalkera i na kolejne kapitalne i przetłumaczone mody.
Miejcie się zdrowo i życzę jak najmniej zwiech i pulpitów podczas misji.![]()
Nawzajem
.wszystkiego najlepszego wesołych świąt szczęśliwego nowego roku i mokrego dyngusa ![]()
To ja też życzę wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, pieniędzy i szczęścia. Życzę jak Vorenus braku wylotów przez robaka. Do zobaczenia do 1 stycznia. ( chyba )
To i ja wam życzę wesołych świat,prezentów i czego tam chcecie a i szczęśliwego nowego roku i dożo
:wodka: ![]()
Najważniejsze to zdrowie, szczęście, spokój. Mało wylotów na pulpit i dużo radości z czasu spędzonego w strefie. Proste, szczere życzenia dl a wszystkich userów i fanów stalkera.
Życzę wszystkim użytkownikom wesołych świat, zdrowia, radości w nowy roku.. i w ogóle wszystkiego co najlepsze ![]()
Wszystkim stalkerom na świecie dużo zdrowia szczęścia i pomyślności i w Zonie i w prawdziwym życiu
Stalkerzy, życzymy wam wesołych, pogodnych świąt bożego narodzenia spędzonych z rodziną. Życzymy wam także szczęścia, pieniędzy oraz zdrowia które jest potrzebne widząc częste wypady w Stalkerze. Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia.
P.S Życzymy wam także udanej nocy sylwestrowej oraz lekkiego poranka ![]()
Ja tak od siebie dla wszystkich użytkowników i gości naszego forum…
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty cieszyły każde smutne oczy,
by Świąteczna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
Stalkerom drogi szerokiej i bezpiecznej do najbliższej przystani,
Gdzie przy ognisku może i kolędę zanucić można będzie.
Nie napisałbym tego lepiej - 10 na 10 malakasie.
. Z serca dołączam do życzeń.