kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 2014 r. Autor: DreamerHardcore, MayLay, sapfir Autorzy spolszczenia: @Yurek, @kobal Śr. długość rozgrywki: ok. 20 godzin OPIS: Spoiler Sigerous Mod rozszerza oryginał o nowe zadania, postaci, mapy, zmiany graficzne. SGM 2.2 Lost Soul Final po przejściu długiej drogi zmian i eliminacji błędów otrzymał status finalnego projektu. Cechy moda: Nowe wątki fabularne i zadania poboczne; Nowe uzbrojenie; Zmieniona grafika; Dodano lokacje, które poznaliśmy w Cieniu Czarnobyla i Czystym Niebie. GALERIA: Spoiler http://stalkermod.ru/images/stories/imagespost_3/sgm-lost-soul-final_1.jpg http://stalkermod.ru/images/stories/imagespost_3/sgm-lost-soul-final_3.jpg http://stalkermod.ru/images/stories/imagespost_3/sgm-lost-soul-final_6.jpg INSTALACJA: Spoiler Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem, fixami, patchem oraz spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Fix nr 1: Yandex - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Fix nr 2: Yandex - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Fix nr 3: Yandex - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Spolszczenie: GoogleDrive - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Patch do Spolszczenia: GoogleDrive - [KLIK] Nasz Serwer - [KLIK] Autorzy spolszczenia moda NIE WYRAŻAJĄ ZGODY na jego uploadowanie/publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl Dodatki: Spoiler Rozwinięcie AI NPC: Cloud Mail - [KLIK] Dzięki dodatkowi NPC będą: używać bandaży i apteczek, wybierać najlepszą/najbardziej odpowiednią dla sytuacji broń (w zależności od wroga, odległości czy ilości amunicji), przeładowywać broń po walce w razie konieczności, używać granatników podlufowych, a także nakładać posiadane dodatki na broń, wymierzać ciosy we wrogów jeśli dostatecznie się zbliżą, unikać ognia bratobójczego (friendly fire). Mod w wersji samodzielnej: Uwaga! Podstawowa wersja gry nie jest wymagana. Torrent - [KLIK] Źródła: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @kondotier Co to screeny takie małe? Okulary zmieniłeś, że tak dobrze widzisz Jeśli do wieczora nikt nie zdecyduje się postawić i opisać, to ja to zrobię u siebie. Zauważcie tylko, że jest różnica między "postawić", a "grać". Inne SGMy ledwo u mnie zipią, a tu to ja nawet nie chcę myśleć jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @Sierioża - nic Ci nie poradzę, że na stronie moda są w takim formacie. Pobierz je na swój komputer i otwórz w innej przeglądarce. Na stronie moda działa opcja powiększania. A z postawieniem, to potrzebne jest sprawdzenie czy ruszy na polskiej podstawce. Wiadomo, że trzeba będzie zrobić localizaton i kopię tekstowego. Jak ktoś ma zapał, to i może sprawdzić, czy poprzednie spolszczenia zadziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Instalowałem poprzednią wersję na pol działa normalnie tłumaczenie pasuje w 90% trzeba go tylko dopasować ponieważ są nowe bronie i arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 49 minut temu, kondotier napisał: nic Ci nie poradzę, że na stronie moda są w takim formacie. Pobierz je na swój komputer i otwórz w innej przeglądarce. Na stronie moda działa opcja powiększania. E tam @kondotier klikasz obrazek i otwierasz w nowej karcie/i kopiujesz adres i już masz duży obrazek Zaraz ci w temacie powiększę @edit Pozwoliłem sobie zmienić w twoim 1-ym poście. na większe. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Super! Na pewno przejdę kolejny raz w oczekiwaniu na 3.0 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pobieranie z unibytes w granicach 30 kB, z yandexa ok. 100 kB/s . Wolno kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Świeżak, to się wszyscy rzucili. Trzeba poczekać, aż pójdą spać. A idą o dwie godziny wcześniej niż my. Aktualnie u mnie ciągnie po 350, a w porywach do 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ściągam przy okazji spolszczenie do wersji 2.2 Jenota z myślą o przetestowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na filmikach wygląda fajnie, jakby jeszcze spolszczenie działało to by było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Od Jenota nie udało się, ale od Yurka i Kobal tak. Teraz tylko ściągnąć moda i zobaczymy. Ale wolno idzie, kurcze. Dobrze, że to 2 GB a nie 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Już są gameplaye z tej wersji. Można przed zagraniem w moda, co nieco podejrzeć. To link do jednego z nich: https://www.youtube.com/watch?v=fRAaJsacsRI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pobrałem z Yndeksa ale pisze że archiwum uszkodzone ,nie można otworzyć jako archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @kanon1022 WinRar? Ja już miałem raz podobnie i nauczony na błędach pobrałem 7-zip http://www.7-zip.org/ Edycja do poniższego: to pobierz jeszcze raz i nie zawracaj gitary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 pobrało mi tylko 1.03 gb i dla tego nie można otworzyć. Próbowałem kilka razy i nie mogę tego pobrać ,za każdym razem nieoczekiwany koniec archiwum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z Janka u mnie pobrało się normalnie o 14 pobrałem.Do rozpakowywania używam Total Commandera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pobieram teraz i nie mogę ,czy trzeba pobierać o jakiejś konkretnej godzinie. Może nie tak pobieram z Janka,jak pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pobrałem bez żadnych komplikacji i zainstalowałem. Wypakowywałem 7.zip. INSTALACJA NA POLSKĄ PLATFORMĘ: 1. Wklejamy wszystkie wypakowane katalogi (łącznie z BIN) do gry ze zgoda na zamianę plików. 2. Kopia katalogu RUS z przemianowaniem na POL. 3. Zmiany w pliku localization.ltx na taka postać: [string_table] language = pol font_prefix = ;_west ;_cent files = SGM_add_include 4. Gramy. GRA TWORZY WŁASNY KATALOG Z ZAPISAMI W KATALOGU GRY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @kanon1022 ja też pobrałem tylko 1.02 GB. Zaczynam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Próbowałem z 10 razy i cały czas to samo , może źle pobieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @kanon1022 myślę, że pobierasz dobrze, ale z Jankiem tak czasami jest. Jedni pobierają bez problemu, a inni mają pod górkę. Ja pobieram drugi raz, a Ty może spróbuj w nocy jak Ruscy pójdą spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Może spróbuj zapisać plik na swoim koncie na yandeksie (ja używam do tego celu konta na Twitterze) by pozbyć się tych problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tak robię @ZapomnialemLoginu inaczej nie pobiorę. Ściągam na swoje konto w Yandexie i dopiero potem na komputer. To stary problem, który wymaga trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja używam tego z jandexa. http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/pobieranie_plikow/Download_Master.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @anatol wszedłem na tą stronę, pobrałem, zacząłem instalować, chciał mi wcisnąć jakieś dodatki do Avasta - nie zgodziłem się, to wyskoczyło okienko z info że jest błąd. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi